fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Amsterdam: Frokost på Vinnies

Vinnies, Amsterdam

Alt gik heldigvis som det skulle, så nu er jeg i Amsterdam med Poul. I går tog vi toget fra lufthavnen ind til byen. Det var en hurtig rejse på 20 minutter, og jeg tror ikke vi betalte mere end 10EUR for os begge to. Hvis man tager toget skal man huske at gemme billetten, da man skal bruge den til først at checke ind og senere checke ud.

20 Jeg tror hverken på astrologi eller spåkoner, men når det kommer til rejsens første måltid, er jeg overtroisk, så det batter. For mig er det første måltid i en ny by altafgørende for, hvordan resten af opholdet bliver, så jeg er meget omhyggelig med at vælge en restaurant, der virker lovende, og jeg prøver for alt i verden at undgå McDonald’s, i hvert fald de første 24 timer:) Vivian blogger om mode, og hun har en rigtig fed stil. Jeg tænkte derfor, at hvis hendes restaurant-smag var blot halvt så god som hendes tøjsmag, så var vi i gode hænder. Det havde jeg heldigvis ret i, så endnu en gang tak, Vivian!

Poul bestilte pocherede æg serveret på en skive lækker, hjemmebagt brioche, og jeg fik en mad med avocado og hytteost, som smagte supergodt. Jeg kan ikke huske at have set den kombination andre steder, men det er uden tvivl en rigtig god idé. Vi bestilte også laks ved siden af, for det kostede kun 1EUR ekstra, og gjorde et godt måltid endnu bedre.

Min Amsterdam Blog


Vinnies, Haarlemmerstraat 46 HS, 1013 ES Amsterdam


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.