fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Above Riva – Kæmpecocktails i solen

Cocktails på Riva Arun i Bangkok

//Sponsoreret indlæg – I samarbejde med Riva Arun//

Efter at jeg var checket ind på Riva Arun mødtes jeg med Joi fra hotellet oppe på Above Riva, som er hotellets rooftop bar og restaurant. Vi vadede lige midt ind i et photoshoot af deres nye cocktail menu, som blandt andet inkluderer nogle gigantiske cocktails på størrelse med akvarier. Personalet forklarede, at de var til at dele mellem venner. Nogle meget tørstige af slagsen, antager jeg.

Til at holde drikkene kolde blev der brugt frosne vingummier, hvilket helt sikkert er noget, der skal implementeres hjemme hos mig ved førstkommende lejlighed.

Efter at de var færdige med at fotografere blev jeg tilbudt at smage på sagerne, og det siger man jo ikke nej til. Det var skønt med de iskolde frugtdrikke i varmen, så jeg sugede og sugede. Jeg havde regnet med, at de havde lavet dem uden alkohol, da det bare var til fotografering, men da jeg efter at have bællet en halv gral med vingummibamser alligevel tænkte, at jeg hellere måtte spørge, kunne personalet oplyse mig om at jo, der var skam alkohol i. Så blev eftermiddagen lige pludselig meget sjovere, og da jeg drog af sted til Chinatown lidt senere, var jeg vist en smule snalret. Skål! Og velkommen til Bangkok!

> Læs mit blogindlæg om Riva Arun

Above Riva at Riva Arun Hotel, 92/25-26 Maharaj Road, Phra Nakhon, Bangkok, nærmeste BTS: Saphan Taksin

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.