fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Above Riva – Gigantiska cocktails i solen

Above Riva, rooftop bar and restaurant, Riva Arun, bangkok

// Reklam – I samarbete med Riva Arun //

Efter att jag hade checkat in på Riva Arun träffade jag Joi från hotellet för en drink på Riva, som är hotellets takbar och restaurang. Vi kom dit precis när de höll på att fota barens nya jättecocktails, som var så stora att man skulle kunna använda dem som akvarier. Personalen förklarade att gigant-drinkarna var avsedda för att delas med kompisar. Mycket törstiga kompisar, antar jag. För att hålla drinkarna kylda använde de frysta vingummibjörnar, – en riktig bra idé, som jag ser fram emot att testa, när jag kommer hem.

När de var färdiga med fotoshooten frågade personalen mig om jag ville smaka på de gigantiska cocktails? Naturligtvis ville jag det (though you’d never ask)! De smakade soött och fruktigt och var som gjorda för en varm sommareftermiddag. Eftersom det var ett photo shoot antog jag att drinkarna var utan alkohol, men halvvägs genom en av de stora cocktails frågade jag ändå, och de sa att självklart var drinkarna med alkohol! Min utflykt lite senare till Chinatown blev nog aningen påverkad av detta:) Skål och välkommen till Bangkok!

Above Riva at Riva Arun Hotel, 92/25-26 Maharaj Road, Phra Nakhon, Bangkok, nearest BTS: Saphan Taksin

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.