fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Afternoon tea på Authors’ Lounge – Mandarin Oriental

Afternoon Tea at the Authors' Lounge, Mandarin Oriental Bangkok

Afternoon tea i Authors Lounge på Mandarin Oriental er en af de ting, man bare skal opleve, når man er i Bangkok. Lad klipklapperne og rygsækken blive hjemme (der er nemlig en ret striks dresscode) og smut ned til Chao Phraya River for at få et glimt og en bid af Bangkok, som det var engang.

Authors’ Lounge plejede at være en lille have, der blandt andet husede et vandhul med en skildpadde i, samt et skilt der henstillede til, at man ikke fodrede skildpadden. I dag er der så vidt jeg ved ikke nogle skildpadder, men til gengæld finder man en af de mest overdådige afternoon tea-oplevelser man kan forestille sig.

Man kan vælge mellem Western eller Oriental Afternoon Tea, som serveres sammen med enten kaffe eller te. De grønne asparges i tomatgelé fra den vestlige menu så helt uimodståelige ud og smagte også ganske godt, men generelt synes jeg at den orientalske afternoon tea havde mere at byde på, både med hensyn til smag og præsentation. De små lækre retter udgjorde et perfekt mix af sødt, salt og surt samt lidt stærkt, og der var vanvittigt meget mad. Faktisk kunne to personer sagtens have delt en afternoon tea-menu, men det tror jeg ikke, at man måtte. Fortryder dog, at jeg ikke bad om en doggiebag, for det var synd at se så meget mad gå til spilde.

Afternoon tea på Mandarin Oriental koster 1500THB hvilket er dyrt for Bangkok men billigt med tanke på de imponerende omgivelser. Mandarin Oriental i Bangkok er det ældste Mandarin Oriental-hotel, og jeg tror vist godt vi kan blive enige om, at det er et af de flotteste og mest luksuriøse hoteller i Bangkok.

Afternoon tea på Mandarin Oriental er enormt populært, specielt blandt asiatiske turister, så man skal bestille bord i god tid i forvejen.


Authors’ Lounge at Mandarin Oriental Bangkok, Tlf: +66 (2) 6599000


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.