fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Bei Otto – Tysk restaurant

Bei Otto, tysk restaurant i Bangkok

Min far har haft lidt svært ved omstillingen fra sovs og kartofler til papayasalat og risnudler, og i går aftes nedlagde han veto mod alt der spises med ske og gaffel (dvs. det meste thaimad). Det var egentlig lidt min egen skyld, da jeg i et ubetænksomt øjeblik var kommet til at nævne, at der lå en tysk restaurant, Bei Otto, kun 5 minutters gang fra vores hotel. Så var skaden sket, og hele familien var tvangsindlagt til en aften med Deutsche Spezialitäten.

De sidste 2 gange jeg har været i Bangkok, har jeg boet lige overfor Bei Otto på Sukhumvit Soi 20, men jeg tror man skal være tysk for at synes, at en Bierstube midt i Bangkok er echt geil, og jeg har ærligt talt aldrig overvejet at kigge indenfor.

Dog har man kun et standpunkt, til man tager et nyt, og Bei Otto viste sig på alle måder at være en positiv overraskelse. For det første var klientellet ikke lige så sleazy sex-turistagtigt, som man kunne frygte. Faktisk var folk forbavsende velklædte, og en ret stor andel bestod af japanske forretningsmænd(!). En af aftenens højdepunkter var således at iagttage, hvordan førnævnte japanere i dyb koncentration dissekerede en Schweinshaxe i små mundrette stykker, som om det var en Bluefin tunfisk.

Vi fik et udvalg af koldt pålæg samt forskellige slags Leberwurst serveret med friskbagt brød til at starte med. Leberwurst er ikke lige mig, men alt det andet smagte forrygende, og vi tog så godt for os af de kolde delikatesser, at der ikke var meget plads i maverne til hovedretterne.

Maden duftede dog fantastisk, så jeg måtte lige smage på både Currywurst, Schweinshaxe og Wienerschnitzel, før jeg gav op. Jeg kan godt lidt tysk mad, og det som blev serveret hos Bei Otto var af en standard, som let kunne måle sig med hvad man finder på en Kneipe af de bedre i München og omegn. Bei Otto er et hyggeligt og originalt sted med masser af tysk charme, og jeg vil ikke tøve med at smutte forbi igen, men derimod nøjes med at ærgre mig lidt over, at jeg ikke tidligere har kigget indenfor.

Læs mere om mad og restauranter i Bangkok på min Bangkok Blog


Bei Otto, 1 Soi 20 Sukhumvit Rd., Klongtoey, Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.