fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Blue Whale – Blå café på Maharaj Road

Blue Whale café i Bangkok

På denne tid af året er det mega varmt og fugtigt i Bangkok, så efter at jeg havde checket ud fra Riva Arun, tog jeg mig lige en iced latte på caféen ved siden af, inden jeg begav mig af sted mod det nye hotel i den anden ende af byen.

Caféen hed Blue Whale, og på menuen var der flere forskellige, mere eller mindre blå retter. Jeg kunne Google mig frem til, at deres smølfeblå Butterfly Pea Latte lige nu er lidt af et hit på Instagram, men jeg havde mest lyst til en helt almindelig iced latte, så det var det, jeg endte med at bestille. Den viste sig nu også at være ganske fotogen.

I det hele taget var Blue Whale som skabt for Instagram, og den rustikke indretning med de maritime aftryk var en fryd for både øje og iPhone.

Der var også en lille altan på 1. etage, men den var desværre belejret af en storrygende forretningsmand. Heldigvis gik han efter et stykke tid, så jeg kunne nyde resten af min kaffe ude i solen.

Blue Whale, 392/37 Maharaj Road (Maha Rat on GoogleMaps), Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.