fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Blue Whale – Ett mysigt blått café på Maharaj Road

Blue Whale Cafe, Bangkok

Vid denna tid på året är Bangkok otroligt varm och fuktig, så efter att ha checkat ut från Riva Arun, bestämde jag mig för att stanna vid kafét bredvid för att ta en kall dryck innan jag fortsatte till det nya hotellet på andra sidan av staden.

Kaféts namn var Blue Whale, och de hade de många blå saker på menyn (fast inte val:). Med lite hjälp från Google fick jag reda på att deras Butterfly Pea Latte var en stor hit på Instagram, och hela kafét var som skapat för Instagram. Den rustika interiören med de maritima detaljerna var en fröjd för ögonen såväl som för min iPhone, men även om jag var sugen på att beställa den blå lattan (bara för att …) nöjde jag mig med en vanlig islatte, och som ni kan se var även den ganska fotogen.

En trappa upp fanns det en liten balkong, men en kedjerökande affärsman tog upp det mesta av platsen därute. Efter ett tag gick han dock därifrån, och jag kunde njuta av resten av mitt kaffe ute i solen.

Blue Whale, 392/37 Maharaj Road (Maha Rat on GoogleMaps), Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.