fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Din Tai Fung – Xiao Long Bao i Central World

Din Tai Fung i Bangkok

Dumplings har aldrig rigtig sagt mig noget, før AC tog mig med på den taiwanske restaurant Din Tai Fung i Los Angeles i sommers. Der fik jeg for alvor øjnene op for de her varme, fyldte dejpakker, og Din Tai Fungs specialitet, xiao long bao (dumplings med suppe i), var noget af det bedste, jeg spiste på hele ferien.

Da jeg var med mine forældre og min søster i Thailand i oktober, opdagede jeg ved en tilfældighed, at der også var en Din Tai Fung i shoppingcentret CentralWorld i Bangkok, så den dag måtte papayasalaten og tom yum kung-suppen vige pladsen til fordel for dumplings i lange baner. I løbet af årene har flere Din Tai Fung-restauranter i Asien blevet tildelt Michelinstjerner, og hvis det stod til mig, kunne Din Tai Fung få tre stjerner, bare for deres xiao long bao.

De andre retter på menukortet er også blevet rost vidt og bredt af folk, som ved hvad de taler om, så udover xiao long bao, bestilte vi også en ret med paneret svinekød samt en hot and sour soup. Begge dele smagte udmærket, men ikke så übergalaktisk fænomenalt godt som mine yndlingsdumplings, så hvis det er første gang man besøger Din Tai Fung, så tror jeg, at jeg vil anbefale, at man lægger alle æggene i en kurv, og udelukkende bestiller xiao long bao.

Læs mit blogindlæg om Din Tai Fung i Singapore – Sådan spiser man en soup dumpling >>


Din Tai Fung, Central World 7th Floor, Bangkok. Nearest BTS Siam or Chit Lom


Din Tai Fung, Central World 7th Floor, Bangkok. Nearest BTS Siam or Chit Lom

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.