fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Drinks, middag og dessert

Jeg havde to dage i Bangkok på vej hjem fra Phnom Penh, og det passede lige med at jeg kunne mødes med Angela, som lige er flyttet til Bangkok fra Hong Kong.

Vi startede med solnedgang og happy hour-drinks på Octave, som er rooftopbaren på Marriott, og blandt de hotelbarer i Bangkok, der har en udsigt at skrive hjem om, er Octave nok den mindst turistede. Baren er dog stadigvæk populær blandt byens expats, og selvom vi var der en halv time efter at de åbnede for happy hour, var der helt fyldt på den øverste etage.

Efter det var blevet mørkt, gik vi ned langs Thonglor Road for at finde et sted at spise. Thonglor er et ret posh nabolag i Bangkok og området er populært blandt velhavende thaier og expats, så der er mange gode restauranter og barer at vælge mellem.  

Vi havde egentlig besluttet os for at prøve Funky Lam, som er en laotisk restaurant, men så kom vi forbi Supanniga Eating Room og endte der i stedet. Supanniga har en ret stor vegetarisk menu, så jeg bestilte deres mushroom larb til hovedret og Angela bestilte en curry. Vi delte en ret med oksekød til forret, så helt vegetarisk blev det ikke, men det er sjovt at se, hvordan vegetariske alternativer bliver mere og mere udbredte på menuerne på Bangkoks restauranter.

Desserten tog vi lidt længere oppe ad gaden på After You, som er en af de bedste dessertrestauranter i Bangkok. Der er flere After You-filialer spredt udover byen, men den i Thonglor er den originale og den bedste. Jeg er helt vild med deres Shibuya Honey Toast, specielt den med Ferrero Rocher, som vi endte med at dele.

Suppaniga Eating Room, 160/11 55 Sukhumvit Rd, Thonglor, Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.