fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: En FreakShake på Patissez (LUKKET)

Patissez Freakshake i Bangkok

Patissez er desværre lukket, men har I lyst til noget sødt, så kan jeg anbefale en Shibuya Honey Toast på After You eller en af de søde kager på Hello Kitty Cafe.

Det ser ud som om FreakShakes er kommet for at blive, så selvom det efterhånden er et godt stykke tid siden, at jeg smagte min første FreakShake, så får I lige historien. FreakShake er faktisk et beskyttet varemærke, og firmaet bag er den australske cafe Patissez. Da jeg fandt ud af, at de havde en filial i Bangkok, var det selvfølgelig der, jeg skulle hen for at smage originalen.

Jeg bestemte mig for en Thai Freak, som er en særlig variant, der kun findes i Bangkok. Blandt ingredienserne finder man thailandsk te, kokosganache og salted caramel. Det er solide sager, og jeg måtte give op, inden jeg nåede bunden.

Jeg gik hen til kassen for at betale og opdagede i samme øjeblik, som jeg får regningen, at jeg har glemt min pung. Megapinligt! Jeg undskylder en million gange og tilbyder, at de beholder mit kamera som pant, mens jeg tager tilbage til hotellet efter pengene. Heldigvis går de med til det, og jeg spurter hele vejen til SkyTrain-stationen og videre til hotellet. 30 minutter senere kan jeg så endelig betale for min FreakShake og få stakkels Mr. FujiFilm tilbage igen.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.