fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Hoy Tod Chao Lay – Pad Thai og Østers-omelet

Hoy Tod Chao Lay Bangkok

Hoy Tod Chao Lay er en lille restaurant tæt på Thong Lo BTS Station i Bangkok. Jeg var taget derhen for at smage deres pad thai, som skulle være den 5. bedste i verden ifølge dem selv og CNN.

Hoy tod Chao Lay er også kendt for deres østersomelet, hoy tod, men jeg kan ikke lide varme østers, så hoy tod var ikke en del af min plan den dag. Det vil sige lige, indtil jeg så det lækre fad med skaldyr på is uden for restauranten. Man skulle da være et skarn…

Jeg bestilte derfor en let-stegt hoy tod, med æg, der kun lige var størknede, og østers, der stadigvæk var lidt rå indeni. Det er meningen det skal være sådan, og det var denne version de andre gæster i restauranten bestilte. Med forårsløg og chilisauce på toppen smagte det forbavsende godt, men næste gang tror jeg nu, at jeg vil bestille min hoy tod mere stegt. Hov, sagde jeg næste gang? Ja! Varme østers er slet ikke så ringe endda.

Min pad thai smagte også godt. Den var svøbt i en tynd skal af sprødstegt æg og slet ikke så fedtet, som pad thai nogle gange kan være. Jeg fik dog drysset lidt for mange bønnespirer på toppen, men der er ingen tvivl om, at denne pad thai er blandt de bedre i Bangkok.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.