fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Riva Arun – Et boutique hotel ved floden

Riva Arun, hotel i Bangkok

// Sponsoreret indlæg- I samarbejde med Riva Arun //

Riva Arun er et skønt boutique hotel helt nede ved Chao Phraya floden. Jeg har tidligere boet på søsterhotellet Riva Surya, som er blandt mine absolutte favorithoteller i Bangkok, så da muligheden bød sig for at prøve at bo på Riva Arun, slog jeg til.

Riva Arun åbnede sidste år og er hurtigt blevet populært blandt specielt amerikanske og europæiske turister. Hotellet fremstår gennemført og eksklusivt, og man kan se, at der er tænkt over detaljerne. For eksempel havde sengetøjet havde et trådtal på 250, så det føltes som om man sov i en sky. Badeværelset i hvid marmor var superlækkert, og der var tænkt på dem der lige som mig altid glemmer at pakke tandbørsten. Der var 2 flasker gratis vand på rummet, samt en velassorteret minibar, og hver eftermiddag ventede der en lille frugtskål på mig, når jeg kom hjem fra dagens strabadser.

Mit værelse vendte ud mod floden, og jeg havde den vildeste udsigt fra sengen, så hver morgen startede jeg med at vinke til Wat Arun templet på den anden side af floden.

Fra Riva Arun har man nogle af de allerstørste seværdigheder i Bangkok i gangafstand. Wat Pho og Grand Palace ligger lige rundt om hjørnet og lidt længere nede af gaden har man Flower Market, som er et fantastisk sted at besøge efter mørkets frembrud. Chinatown er kun et par kilometer væk, men orker man ikke at gå, kan man tage færgen, som afgår tæt ved hotellet.

Lige ved siden af hotellet ligger der en massageskole, og her kan man få rigtig god thai massage til rimelige priser. Man kan også booke massagen på sit hotelværelse for nogle få baht ekstra.

Hotellet ligger i den gamle del af Bangkok, og i dette område er der ikke nogen metro eller noget SkyTrain. Skal man langs floden tager man en af de små færger, men skal man rundt i området, er man henvist til gåben, tuk-tuk eller taxi. For de længere ture brugte jeg Uber og GrabTaxi, som fungerede rigtig godt.

Nabolaget føles meget lokalt, men samtidig har de små hoteller, der de seneste år er poppet op, betydet at området hverken mangler barer, spisesteder, hyggelige caféer. Riva Arun har for øvrigt en populær rooftop bar Above Riva, hvor man kan se solen gå ned, mens man nyder en af deres gode cocktails.

> Besøg Riva Arun’s website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.