fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok Shopping Guide – Hvad skal man købe i Bangkok?

Bangkok shopping, hvad skal man købe i Bangkok?

Bangkok er et fantastisk sted at gå shop amok, og holder man sig fra internationale mærker og køber Made in Thailand i stedet, så er stort set alting billigere end i Danmark, så husk at tage den store kuffert med. Her er nogle af de ting, jeg altid køber med hjem fra Thailand:

Dehydreret frugt

Jeg er helt vild med dehydreret frugt og spiser det som slik. Sammenlignet med tørret frugt er der ofte mindre sukker i dehydreret frugt, og så smager det fantastisk. Jeg ender næsten altid med at købe forsyninger i lufthavnen, men det er sikkert billigere i supermarkederne inde i byen.

K-Beauty/A-Beauty

Asiatiske skønhedsprodukter er blevet virkelig stort i resten af verden, og i Thailand finder man det meste. Den thailandske kæde Beauty Buffet har et solidt udvalg af billige, velduftende produkter, men ellers er mine favoritter The Face Shop og Etude House, som begge to er koreanske kæder med flere butikker i Bangkok. Snail Cream (ja, det er creme med snegl) har været ret populært de seneste par år, men ellers så er Collagen Creme fra Etude House noget af det, som alle køber lige nu. Jeg har deres natmaske ”night pack” og den er virkelig god.

Orkidéer

I lufthavnen kan man købe de fineste orkideer, der er pakket, så de klarer flyrejsen hjem uden problemer. De er lidt dyre, men de er enormt flotte, og behandler man dem godt så holder de gerne et par uger eller længere.

Tøj og Accessories

Der er rigtig mange up-and-coming lokale designere på Chatuchak, Asiatique, Terminal 21 og Siam Square, men mange af dem syer kun tøj i thaistørrelser, som de færreste af os med normal BMI kan passe. Internationale størrelser finder man hos de mere upscale thailandske mærker, der sælges i byens mere eksklusive malls. Hold udkig efter Fly Now, som er et superfedt thailandsk tøjmærke i den dyre ende. Derudover kan man altid shoppe lækre accessories som bælter, tasker og smykker, der ikke er lige så størrelsesafhængigt.

Sko

Jeg slider ballerinaer op på ingen tid, så jeg er altid på udkig efter næste billige par, og Platinum Mall har en rigtig god  skoafdeling. Det meste er plastik og kunstlæder, men til gengæld koster et par ballerinasko sjældent over 40-50kr. Jeg synes generelt de sko der er fremstillet i Thailand holder bedre kvalitet end dem, der er importeret fra Kina. Skobutikkerne i Terminal 21 (et andet mall) er en lille smule dyrere, men skoene er oftest noget mere trendy.

> Læs min guide til Platinum Mall her

> Læs min guide til Terminal 21 her

Thaisilke

Man finder de skønneste sjaler og tørklæder i thaisilke til meget rimelige priser. I mange af souvenirbutikkerne sælger de dog også billige polyestertørklæder fra Kina, men spørger man, om der er tale om den ægte vare, er de fleste ærlige og siger til.

Tigerbalsam

Ikke noget jeg selv har de store erfaringer med, men min far og min søster synes at det er fantastisk mod muskelsmerter. Man finder tigerbalsam på de fleste apoteker.

Aloe Vera Gel

Min mor og jeg er derimod begge to helt vilde med aloe vera gel. Det er fantastisk mod myggestik, som after sun, som ansigtsmaske, ja anvendelsesområderne er uendelige. I Thailand finder man gel med meget højt indhold af aloe vera rigtig billigt på apotekerne.

Sæbe og aromaolie

Jeg elsker duften af lemongrass, så jeg køber alt hvad jeg kan bære af sæbe og aromaolie med lemongrass-duft.

Angående kopivarer

Ja, man finder dem overalt, men med mindre man har det fint med at støtte kriminelle organisationer, børnearbejde og slaveri, så skal man altså holde sig fra kopivarer.

Er du klar til at shoppe løs i Bangkok? Læs mit blogindlæg om de ting, jeg altid har med mig i tasken, når jeg er ude at se mig omkring i Bangkok >>

Min Bangkok Guide

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.