fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Som Tam Nua – Ikke så hemmelig længere

Som Tam Nua i Bangkok

Kan I huske den lille, godt skjulte restaurant, Som Tam Nua i Bangkok, som jeg har fablet om lige siden mit første besøg tilbage i 2011? Det viser sig, at den slet ikke er så skjult længere, da man har revet den labyrint af små butikker, der plejede at omgive restauranten, ned. Nu vender facaden derfor ud mod en stor, åben plads på Siam Square, og Som Tam Nua er blevet meget lettere at få øje på.

AC og jeg tog derhen til frokost, og Som Tam Nua var lige så fyldt, som jeg kunne huske det. Dog var priserne vist blevet sat lidt op siden mit sidste besøg, men maden var fantastisk og stadigvæk pengene værd. Vi bestilte BBQ gris, kylling, papayasalat og mangosalat samt en gang sticky rice ved siden af, og det var rigeligt med mad, selv for to sultne turister som os. Alle de stærke retter gjorde os tørstige, så vi købte også hvert sit store glas med lemonade fra den dukkehusagtige, sukkersøde cafe Yingdeaw Homemade, der ligger lige ved siden af.

Jeg bestiller altid Thaimad lige så stærk som de lokale ud fra filosofien at man behøver det stærke for at balancere de søde, salte og sure elementer, som thailandske retter sædvanligvis også indeholder. Nogle gange bliver det dog lidt for meget af det gode, og jeg må opgive at spise op, fordi min mund står i flammer. I stedet ender jeg med at drikke 2 liter cola mens jeg fortæller mig selv hvor dum jeg er, ikke bare at bestille min mad ”non-spicy.” Hvad med jer? Kan I spise stærk (altså Thai-stærk) mad?

Som Tam Nua – Endnu en gang

Som Tum Der – En god som tam-restaurant i Silom


Som Tam Nua, 392/14 Siam Square Soi 5, Rama I Rd, Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.