fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok Trading Post med Annie

Bangkok Trading Post, café

Jeg er kun i Bangkok på kort visit, så jeg begrænsede mig til det allermest nødvendige, da jeg pakkede, for at kunne nøjes med at rejse med håndbagage. Make-up og smarte sko, måtte vige pladsen for kamera og ekstrabatterier, så jeg skulle mødes med Annie i går blev det derfor med fladt hår og uden krigsmaling.

Jeg svedte også som en hest, for det havde vist sig at være et større projekt at komme til Sukhumvit fra mit hotel nede ved floden. Turen havde budt på både sejltur, SkyTrain, en tuk-tuk, der ikke ville starte og til sidst en tur med motorcykeltaxi. Jeg var næsten 40 minutter forsinket, så selv om det ikke talte meget i slutregnskabet, så sprintede jeg alligevel det sidste stykke frem til Bangkok Trading Post, som var stedet, hvor vi havde aftalt at mødes.

Efter at have fået pusten igen, kunne jeg endelig overskue at kigge nærmere på menuen. Bangkok Trading Post serverer All Day Breakfast, så jeg besluttede mig hurtigt for deres hjemmelavede granola. Den smagte rigtig godt, men jeg undrede mig over den meget beskedne klat yoghurt, der ikke rigtig matchede granolabjerget på min tallerken. Det var først til sidst, at jeg opdagede den flaske med mælk, som selvfølgelig skulle være hældt udover granolaen.


Bangkok Trading Post, 137 Pillars Suites and Residences, 59/1 ซอย สุขมวิท 39 Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.