fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Barasti Beach Bar – Dubai Natteliv

Barasti, Dubai

Man kan ikke besøge Dubai uden at besøge Barasti, og efter solnedgang strømmer solskoldede turister og glade expats i alle aldre og former til denne legendariske beach club, som tilsyneladende bare tiltager i popularitet med årene.

Lige efter at Poul og jeg flyttede til Dubai kom vi rigtig meget på Barasti, men i dag går der ofte længere mellem vores besøg. Det er dog stadigvæk et af de steder, jeg altid anbefaler mine venner, som kommer forbi hernede, og jeg har endnu ikke mødt nogle, som ikke har været helt vilde med stedet. Selv foretrækker jeg Barasti i hverdagene, hvor drinks er billige, og der ikke er så meget trængsel, men det gode ved Barasti er, at der stort set ikke findes nogle dårlige aftener. Uanset hvilken da man kommer, er der altid travlt, specielt under vintermånederne.

Barasti er delt i to områder: Et stort område i forbindelse med indgangen og et mindre område i niveau med stranden, en trappe ned. Området ved indgangen er typisk der, hvor man mødes med sine venner for at tage en øl eller få sig en bid mad. Stemningen er afslappet, og der er tit et liveband, som spiller kendte hits. En trappe ned er atmosfæren mere natklubagtig med dj og dansegulv.

Maden på Barasti er ok, men ikke noget særligt og ret dyr. Drikkevarer er derimod billige, nabolaget taget i betragtning. Øl koster omkring 30AED og cocktails starter ved 40AED.


Barasti er en del af luksushotellet Le Meridien Mina Seyahi, men indgangen til Barasti ligger til venstre for hotellet. Om dagen er beach club’en et populært sted at hænge ud. Stranden er måske ikke den bedste i Dubai, men det er gratis at komme ind, og man kan købe mad og drikkevarer (Man må ikke tage mad og drikke med udefra) i løbet af dagen.

Der er også badefaciliteter og toiletter til fri afbenyttelse. Vil man have fingre i en af de gratis solstole gælder det dog om at stå tidligt op.


Barasti Beach, Le Meridien Mina Seyahi, Dubai Marina/JBR, Al Sufouh Road, Dubai, Tlf: +971-(0)43992313

>Besøg Barasti’s website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.