fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Beijing: Snack Street og Donghuamen night market

Snack Street and Donghuamen night market

I dette indlæg fra min gamle blog brokker jeg mig over at skulle betale overpris for nogle dumplings fordi jeg er turist:)

I går aftes gik jeg tilbage til Wangfujing for at se gaden om aftenen samt besøge Snack Street og natmarkedet Donghuamen, der er kendt for sine meget eksotiske snacks.

Markedet var dog lidt af en skuffelse, for nok var der klamme snacks i alle afskygninger, men der var også skruet godt op for priserne. Jeg havde besluttet mig for at købe en lille bakke med 6 små dumplings selvom de kostede 50 yuan (ca. 48 kr.), hvilket var noget dyrt med tanke på at det var mad serveret fra en bod på gaden.

Da det gik op for manden i boden, at jeg ikke var kineser, blev prisen dog lige pludselig hævet til 150yuan (ca. 143 kr). For 6 små dumplings, som der ikke engang var puttet noget eksotisk i (det var bare oksekødsfyld)! Jeg sagde venligt men bestemt til ham, at det i så fald kunne være lige meget. Jeg hader virkelig når folk forsøger at snyde en bare fordi at man er turist.

Jeg endte derfor med at spise aftensmad på Food Republic, som er en af restauranterne i Oriental Plaza shoppingcentret. Her fik jeg en god suppe og nogle forskellige uidentificerede småretter samt en cola for under 40 yuan.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.