fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bistro des Arts – Dubai Restauranter

Bistro des Arts, Dubai Marina

Bistro des Arts er en af de få steder i Dubai Marina, hvor man kan sidde udenfor og nyde et glas rødvin. Maden er ganske udmærket, men det er de hyggelige omgivelser, der er hovedårsagen til at Bistro des Arts er et af de dejligste steder at tilbringe en fredag aften i Dubai Marina.

Når man først er inde i restauranten, glemmer man hurtigt, at man er i Dubai, for Bistro des Arts har i den grad formået at skabe en lille bid af Paris i Dubai. Maden er klassiks fransk bistromad, og menuen har et godt udvalg af små lækre forretter. Hovedretterne koster omkring 100AED, med mindre man har løst til bøf, der med grøntsager (15AED) og sauce (20AED) løber op i næsten det dobbelte.

Bistro des Arts serverer dagens ret hver dag, og onsdag er raclette-aften. Derudover tilbyder restauranten både morgenmad og frokost til meget rimelige priser. Udvalget af vin er blandt de bedre i byen, mens prisen for en flaske følger gennemsnittet i Dubai (dvs. ret så dyrt).

Da jeg spiste der, var servicen en smule utålmodig og til tider endda lidt arrogant, dog uden at det nåede et omfang, der påvirkede den overordnede oplevelse, som uden tvivl var rigtig fin.

Ude på terrassen er der et lillebitte legeområde længst bag, og selvom Bistro des Arts ikke er et oplagt sted at slæbe sine børn med, så bør man være opmærksom på dette, når man bestiller bord, da det nok ikke er så fedt at sidde lige netop der, med mindre at man selv har børn.

Der er ikke adgang til Bistro des Arts fra The Address. I stedet går man ud af Marina Mall i den ende, hvor Waitrose ligger og når man står med ryggen mod Marina Mall (og næsen mod Marinaen) går man til højre. Bistro Des Arts ligger lige om hjørnet.

Morgenmaden på Bistro des Arts er en af de bedste i Dubai Marina. Kaffe smager dejligt, og  deres Pain Perdu er fantastisk.


Bistro des Arts, Dubai Marina (next to The Address), Dubai, Tlf: +971(0)45511576, Åbningstider: Man-Søn 7:30 – 23:00

>Besøg Bistro des Arts’ website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.