fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Buddha Bar – Natteliv i Dubai

Buddha Bar - Dubai

Selvom jeg boede lige ved siden af Grosvenor House i 2 år, så tog det lang tid, før jeg for første gang satte mine ben på Buddha Bar. Jeg var nemlig længe overbevist om at Buddha Bar ville være alt for upscale/fancy-schmancy/ikke-min-stil, men heldigvis tog jeg fejl, og i dag er Buddha Bar en af mine absolutte yndlingsbarer i Dubai.

Grosvenor House består af to bygninger, og Buddha Bar ligger i bygningen til højre. Det er et af de mere eksklusive steder i Dubai Marina, men uden den snobbede attitude, der ellers tit følger med, og dørmændene er blandt de flinkeste i Dubai. Selvfølgelig kræver de fine omgivelser, at man klæder sig lidt pænt på, men en kjole og et par høje hæle burde få dig indenfor uden problemer.

Når man først er inde, så ligger baren til højre langs den ene side i den store, kombinerede lounge/restaurant. Der er et langt bord ved baren med flere barstole, så hvis du kommer tidligt, kan du være heldig at finde et sted at sidde. Efter klokken 22:00 er chancen for at finde en ledig barstol stærkt reduceret.

Restauranten på Buddha Bar serverer asiatisk fusionsmad, og deres sushi skulle være ret god, men også ret dyr. Jeg har endnu ikke spist på Buddha Bar, men det er på min liste.

Buddha Bar er ikke så over-hyped som den var for nogle år siden, men baren er stadigvæk utroligt populær blandt os, som bor hernede. I løbet af ugen er det primært expats som udgør klientellet, men torsdag-fredag dominerer turisterne. Der er ikke noget decideret dansegulv, så de fleste hænger ud i baren.

Atmosfæren på Buddha Bar er overraskende afslappet og hyggelig, og atmosfæren på stedet minder faktisk lidt om en irsk pub uden U2 musik og med pænere mennesker.

• I Grosvenor House finder man udover Buddha Bar også den populære Siddharta Lounge (udendørs loungebar) samt Embassy (natklub).

• Musikken kan være ret høj i området omkring baren, så hvis man vil hyggesnakke er man nok bedre tjent med at smutte forbi Siddharta lounge i den anden bygning i Grosvenor House.

• Rygning er tilladt.

• En trappe op har man en fantastisk udsigt over hele lokalet og den kæmpestore Buddhafigur i midten.


Buddha Bar, Grosvenor House, Al Sufouh Road, Dubai

Buddha Bar - Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.