fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Busaba Eathai – Moderne Thaimad i Dubai

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Busaba - Dubai

 

Busaba Eathai på JBR er den første internationale filial af Alan Yau’s populære kæde af thairestauranter. Det er en af mine absolutte favoritter i dette område af Dubai, og hvis du kan lide thaimad er jeg sikker på, at du vil elske Busaba.
Man finder de fleste thaiklassikere på menuen og selvom nogle af dem har fået lidt ekstra pynt, er smagen stadigvæk autentisk thai, og de stærke retter er lige så stærke som i Thailand.

Restauranten er elegant og ser meget dyrere ud, end den er (de fleste hovedretter koster 50-70AED). Busaba serverer ikke alkohol, men der er flere forfriskende thaiinspirerede mocktails (alkoholfri drinks) at vælge imellem samt almindelige sodavand. Drikkevarer er ret dyre, men man vil alligevel sjældent komme ud for at spendere mere end 150AED pr. person på et måltid inklusive dessert og noget at drikke.

Der er masser af lækre ting på menuen, men hvis jeg skulle anbefale nogle særligt gode retter, så ville det være Char-grill Duck, Som Tam (grøn papayasalat), og Tom Yam Talay. Betelblade med pomelo og rejer er også en dejlig snack, som hele bordet kan dele. Man bestiller ris separat, og der er flere slags at vælge mellem. Personligt foretrækker jeg coconut rice sammen med curry-retterne og sticky rice til resten.

Desserter koster 30AED, og jeg kan kun anbefale, at man vover sig ud af sin sticky-rice-med-mango comfort zone og prøver thaidesserten Red Ruby. Det er en dessert med vandkastanjer, mango og sirup i kokosmælk, og den smager fantastisk. Selv hvis du ikke ellers er meget for thaidesserter, så tror jeg du vil kunne lide denne her.

Servicen er varm og oprigtig, og personalet er søde og gode til at skabe en atmosfære, som får en til at føle sig både velkommen og værdsat. Det tog kun få besøg, før jeg følte mig som en stamkunde, da flere af dem, der arbejdede der, kunne huske mit navn. Det er blot en af de få ting, som får mig til at synes endnu bedre om Busaba. Tjenerne kender menuen og har smagt alle retterne, så du skal ikke være bange for at spørge dem om råd, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bestille, eller hvor stærk en ret er.

Det kan være lidt svært at finde Busaba, da restauranten ligger godt gemt af vejen i slutningen af The Beach (overfor Amwaj Rotana). Man ser den  ikke, hvis man ikke ved, at den ligger der. Busaba åbnede for nylig, så mange mennesker (inklusive dem, der arbejder på The Beach), aner ikke hvor den er. Hvis du farer vildt og vil spørge om vej, er et tip derfor at spørge om vej til Sapori di BICE i stedet. Det er en restaurant, som flere mennesker kender, og Busaba ligger lige ved siden af.

 

• Når det ikke er for varmt udenfor, er de bedste borde en trappe op på den åbne terrasse.

 

• De stærke retter er mærket med et ”s,” og det skal man altså tage alvorligt. Hvis du ikke er sikker på at alt det stærke lige er dig, så bed om en mildere version.

 

• Busaba serverer ikke alkohol

 

• Man kan ikke reservere bord på Busaba, men det burde ikke være noget problem at få plads.

 


Busaba Eathai, The Beach JBR, JBR, Dubai
Tel: +971-(0)4 428 1421

> Besøg website (Busaba i London)


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ item=”1473″ grid_id=”vc_gid:1500022631895-bcbef23c-08e0-7″ include=”4874,4870,4868,4864,4862,4860,4858,4856″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.