fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Californien: Aerobatics i Livermore i en Pitts Special

Aerobatics i Livermore, pilotuddannelse

Det er efterhånden over 5 år siden, jeg havde min sidste flyvning som pilot, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke et øjeblik har savnet jobbet. Tidlige vintermorgener i Turku med temperaturer langt under frysepunktet og et fly dækket af sne, efterfulgt af 4 legs (flyvninger), for derefter at ende oppe i de norske fjelde. Tak, men nej tak. Det var sjovt så længe, det varede, men jeg er færdig med at flyve.

For noget tid siden kom jeg dog til at kigge lidt på et gammelt SD-kort og fandt nogle billeder fra dengang, jeg var på et aerobatics kursus hos Attitude Aviation i Livermore, California. Kurset varede lidt over en uge, og formålet var, at vi skulle lære at håndtere flyet i mere ekstreme situationer.

Selvfølgelig var der også masser af plads til at lege, så vi fik mulighed for at prøve masser af forskellige manøvrer såsom Hammerheads og Cuban eights samt masser af loops, rolls og spins. En erfaren aerobatics-instruktør, Edward, sad på bagsædet og var hele tiden klar til at hjælpe, eller overtage styrepinden, hvis man blev rundtosset.

Jeg startede med at flyve Citabria, men de sidste par dage fløj jeg Pitts Special, som er et superpotent aerobaticsfly. Det var enormt sjovt, og selv når alting snurrede rundt og øjnene gjorde ondt fordi jeg havde trukket negative G, ville jeg bare ønske, jeg kunne blive hængende deroppe.

Det er derfor svært ikke at blive en lille smule nostalgisk, når jeg ser alle de gamle billeder og mindes hvor sjovt jeg faktisk havde det. Når jeg bliver gammel og rig (man kan altid håbe) vil jeg i gang med at flyve igen som hobby.

Attitude Aviation, 299 W Jack London Blvd, Livermore, CA

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.