fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: China Poblano – Mexicansk og kinesisk i skøn forening

China Poblano, Las Vegas

Da jeg var i Las Vegas sidste gang, gik jeg flere gange forbi China Poblano på Cosmopolitan. China Poblano er noget så usædvanligt som en kinesisk-mexicansk fusionsrestaurant. Den blanding lød lidt for sær for mig sidst, men i aftes var jeg sulten, så jeg gik indenfor og fik en stol ved baren.

Derfra var der god udsigt til dumpling-fremstillingen, men selvom de små lækre dejpakker så fristende ud, endte jeg dog med at holde mig til den mexicanske side af menuen og bestilte en tunceviche og en taco med fisk. Jeg var som sagt meget sulten, så tacoen nåede jeg ikke rigtig at smage på, da den blev slugt næsten hel, men jeg tror den var god.
Cevichen var en spændende blanding af tun, amarantfrø og valnødder perfekt marineret i en soyabaseret sauce og med lige tilpas meget koriander. Megagodt!

En kinesisk-mexicansk fusionsrestaurant lyder måske lidt mærkeligt, men for personer som mig, der elsker både kinesisk og mexicansk mad, giver det udmærket mening. Jeg fik kun prøvet den mexicanske del af menukortet, men næste gang jeg er i Las Vegas skal jeg også forsøge at få smagt på den kinesiske del af menuen. China Poblanos Tuna Ceviche var forrygende, og jeg er sikker på, at deres dumplings heller ikke skuffer.

China Poblano ligger i det superhippe kasino og hotel Cosmopolitan, hvor man også finder den sprøde nye kæmpenatklub Marquee. Udover god mad, kan man også få særdeles potente cocktails samt et stort udvalg af tequila, hvilket gør China Poblano et oplagt sted at starte festlighederne.

Jeg har siden da været tilbage på China Poblano og smagt deres Ants-Climbing-a-Tree-Noodles, som var megagode. Har man lyst til mexicansk mad kan jeg også anbefale Tacos El Gordo, som har billige, fantastisk gode tacos.

Hvor skal man spise i Las Vegas? Læs min guide til mine favoritrestauranter i Vegas >>


China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.