fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Cocktails på Ozone – The Ritz-Carlton i Hong Kong

I går havde Poul og jeg aftalt at mødes med M, som bor i Hong Kong. Vores oprindelige plan var at tage en kop kaffe sammen, men da vores Big Buddha-sightseeing trak lidt ud, aftalte  vi  stedet for at mødes til cocktails på Ozone.

Til dagligt er jeg ikke videre begejstret for mit mobilabonnement hos 3, men her i Hong Kong får man som 3-abonnent gratis dataroaming, hvilket er intet mindre end genialt! Jeg kunne derfor iChatte med M om de ændrede planer, tjekke GoogleMaps og Instagram uden at det kostede mig en øre ekstra. Mere af det, tak!

Ozone ligger på 118. etage på det superluksuriøse Ritz-Carlton hotel i ICC-bygningen lige ved vandet. Der står på Ritz-Carltons hjemmeside at baren er den højestbeliggende bar i verden, hvilket overraskede mig, da Dubai jo som bekendt tilsyneladende har patent på alt ”Verdens største/bedste/smukkeste____ (fill in the blanks)”. Efter lidt online research, fandt jeg da også ud af, at Ozone ikke længere er verdens højestbeliggende bar. Den titel indehaves nu som forventet af At.mosphere i Burj Khalifa, Dubai, så Ritz-Carlton, kan I se at få opdateret jeres hjemmeside:)

Uanset hvad, så er 118. etage et godt stykke over jorden, og selvom det var lidt diset i går, var udsigten stadigvæk storslået. Drinks på Ozone er dyre (160-180HKD), men når man tager  den flotte udsigt og de store glas i betragtning, samt det faktum, at man ikke betaler entré, så er prisniveauet faktisk meget rimeligt.

Ozone havde en hel side i drinks-menuen dedikeret til  forskellige versioner af Gin&Tonic. Jeg valgte en med grapefrugtskal og basilikum, som blev serveret i et vinglas på størrelse med en guldfiskebowle og smagte fortrinligt.

Personalet oppe i skyerne var både høflige og opmærksomme, og omgivelserne grandiose. Jeg kunne også rigtig godt lide, at Ozone ikke havde den der turistede, kameraklikkende vibe, som mange andre skybarer ellers har. Det så ud som om, at det faktisk var et sted, folk kom for at hygge sig frem for at tage billeder. Faktisk tror jeg, at jeg var den eneste, som havde kameraet fremme (pinlig turist). 

Det var også rigtig hyggeligt at møde M og hendes veninde, og senere gik vi alle fire ud og spiste kinesisk hotpot på Budaoweng, men det skriver jeg mere om i et andet indlæg. Tak M, for at have introduceret mig til denne fantastiske bar i Hong Kong!

Mit blogindlæg om afternoon tea på Café 103 på Ritz-Carlton i Hong Kong


Ozone, Level 118 ICC, The Ritz-Carlton, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.