fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Shades – Cocktails under åben himmel

Shades, The Address Dubai Marina

Poul har arbejdet rigtig meget på det sidste, men i går havde han fri, så vi besluttede os for at gå ud og tage nogle drinks. Valget faldt på Shades, som er en roof top bar/pool bar/ chill out lounge på det flotte The Address Hotel i Dubai Marina.

Selvom baren kun ligger på 4. etage, har man en helt fantastisk udsigt over Dubai Marina og bagsiden af JBR. En tidligere kollega, Jessica, er på ferie i Dubai denne uge med sin kæreste David, så vi mødtes med dem efter aftensmaden. Det er flere år siden, at vi så hinanden sidst, så rigtig hyggeligt, at det kunne lade sig gøre endelig at mødes igen.

Der var næsten ingen ledige borde på Shades, men fordi man sidder udenfor, føltes det ikke overfyldt. DJ’en spillede loungemusik på behagelig volumen, så vi kunne snakke uden at behøve at råbe til hinanden, og stemningen var dejligt afslappet. Jeg er stadigvæk påvirket af efterdønningerne fra vores tur i byen på Long’s Bar, så jeg nøjedes med en mocktail (en alkoholfri cocktail).

I aften skal Rikke og jeg ud i Dubai Mall. Det er ellers ikke specielt billigt at shoppe i Dubai, men i hele januar måned er der Dubai Shopping Festival, med de vildeste udsalg over hele byen, og masser af muligheder for at spendere sine dirhams.


Der er ikke meget, der slår en kølig drink under åben himmel, og Shades på det eksklusive hotel The Address Dubai Marina, er bestemt et af de bedre steder for den slags fornøjelser.

Selvom Shades kun ligger på, hvad der svarer til 4. Etage, har man alligevel fantastisk udsigt over Dubai Marina, hvis man skulle blive træt af at glo på den indbydende infinitypools blågrønne vand.

Loungemusikken i baggrunden bliver aldrig højere end man kan hyggesnakke ved bordene, og hvis man skulle blive sulten, kan man  bestille nogle af de lækre småretter fra menuen.

Selvom det er en poolbar, er der ingen der kommer i badesandaler med snorkel under armen, men ellers fungerer det meste fra smart casual til seriøst up-dressed.

Læs mere om nattelivet i Dubai på min Dubai Blog >>


Shades at The Address Dubai Marina, level 4, Dubai Marina, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.