fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Danmark: Fastelavn er mit navn!

Fastelavnsboller

Da jeg var yngre var fastelavn min yndlingshøjtid næst efter jul . Jeg elskede at klæde mig ud og slå katten af tønden, og så kunne jeg slet ikke få nok af fastelavnsbollerne. Jeg har derfor aldrig forstået, hvorfor fastelavnsboller kun skal spises til fastelavn, og propagerer derfor gerne for at få fastelavnsbollen anerkendt som helårsspise i Danmark.

Når det kommer til form og funktion, så foretrækker jeg old school-versionen lavet på gærdej med en lille klat creme indeni og chokoladeglasur på toppen, men mine forældre er mest til den mere moderne version lavet af wienerbrødsdej og med flødeskum indeni, så det er tit dem, der ryger med hjem fra bageren på denne tid af året. I weekenden forbarmede Trine sig dog over mig, og lavede en ordentlig portion old school fastelavnsboller. Hun brugte opskriften fra Arla’s website og de blev rigtig gode.

Mine forældres naboer holdt fastelavnsfest for deres børnebørn, så jeg tog over for at se dem slå katten af tønden. Kan ikke lige huske om det var supermand eller prinsessen, der blev kattekonge, men tønden blev i hvert fald slået i stumper og stykker:)

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.