fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Danmark: Påskeæg og Gækkebreve

Gækkebrev, Denmark

Så er det Palmesøndag, og påsken er lige om hjørnet. Forleden besluttede jeg mig for, at jeg da skulle klippe et gækkebrev, og med masser af vintergækker i haven, og saks og papir tilgængeligt, burde det jo være en smal sag.

Da jeg var barn, kunne jeg ofte indkassere 10 påskeæg eller mere på den konto, og da min søster Trine ikke kan lide chokolade, fik jeg ofte hendes æg oveni hatten. Visse år fik jeg så mange påskeæg, at jeg ikke nåede at spise dem, før de blev for gamle og blev dækket af et hvidt, støvet lag, men det er længe siden, at jeg sidst har haft det problem.

Jeg synes det er så hyggeligt med gækkebreve, men jeg tror det er over 20 år siden, at jeg sidst har klippet et, så jeg var lidt rusten og kom til at klippe en af kanterne over, men mon ikke det stadigvæk kan bruges til at indløse et påskeæg eller to?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.