fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Danmark: Trines Moules Frites

Moules Frites

Min søster Trine laver verdens bedste moules frites, så når vi er sammen, prøver jeg altid at overtale hende til at lave nogle til mig. Heldigvis er hun let at overtale, så udfordringen består oftest i at finde et sted at købe friske muslinger.

Fiskehandleren er ret langt væk, så jeg plejer at sætte min lid til Føtex, men i sidste uge var muslingerne udsolgt hver eneste dag, jeg var der. Da jeg snart skulle tilbage til Dubai blev jeg derfor mere og mere desperat, for jeg havde ikke tænkt mig at forlade Danmark uden min dosis muller.

Jeg besluttede mig derfor for at ringe til Føtex en morgen, for at forhøre mig om muslinge-situationen. Det viste sig, at der på det tidspunkt var 3 pakker tilbage, så jeg skyndte mig at bede dem om at lægge 2 pakker til side til mig. Endelig var der moules frites på trapperne!

Trines opskrift er selvfølgelig tophemmelig, men ud fra mine observationer kan jeg røbe, at den blandt andet inkluderer fennikel, dild og masser af hvidvin. Efter at alle ingredienserne har fået lov at simre længe nok til, at smagen for alvor træder frem, tilsættes muslingerne og koger med, indtil de er færdige. Hvidvinsbouillonen er så god at jeg plejer at gemme lidt til dagen efter og spise den som suppe. Sammen med muslingerne får vi hjemmelavede pommes frites og hjemmerørt aioli, og hvis der er en kold Leffe i køleskabet, bliver den drukket til maden. Haps!

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.