fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Flødeboller!

Flødeboller, Danish food

Jeg elsker flødeboller, og jeg er helt vild med de ny varianter, der har set dagens lys i løbet af de seneste år. Lakrids? Lavendel? Jordbær? Yes please! Og helst dem med marcipanbund.

Mine favorit-flødeboller er dem fra Summerbird, men de er ret dyre og sælges ikke så mange steder, så når trangen melder sig, går jeg gerne på kompromis. Stor var min glæde derfor, da jeg fandt ud af, at der er åbnet et Spangsberg Fabriksudsalg i Fredericia, hvor mine forældre bor. Her kan man købe 2. sorteringsflødeboller til nedsat pris, og selvom det ikke var super billigt (mener jeg betalte 85kr. for 25 stk.), så er det stadigvæk køreturen værd, hvis man er lidt mere end flødebollesulten for sjov. Jeg var ekstra nøje med at kigge efter sidste salgsdato, da jeg tænkte at 25 flødeboller nok ville holde et par uger, men her på dag 2 er der 8 tilbage, så det der med holdbarheden havde jeg ikke behøvet at tænke på:)

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.