fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dansk-Svensk Gårdhund – Når Bølle vil lege

Danish Swedish Farmdog

Jeg har det med Bølle, som nybagte forældre sikkert har det med babyer, og jeg må sidde på mine hænder for ikke at spamme venner og bekendte med billeder og Facebookindlæg hele tiden, for han er jo så helt utroligt sød, synes I ikke?

Da jeg var hjemme hos mine forældre tidligere denne måned lå jeg og læste i sofaen, da Bølle kom forbi med sit godt gennemgnaskede tøjdyr og ville lege ruske-leg med mig. Han plejer at lægge dyret på gulvet foran mig og bliver ved med at gø, indtil jeg samler det op og begynder at lege med ham. For Bølle elsker at lege, og man kan jo ikke ignorere de der søde hundeøjne, og hovedet, som han ved, at han skal lægge lidt på skrå for at se ekstra nuttet ud.

Bølle er en dansk-svensk gårdhund, men han har ingen stamtavle. Hunderacen blev oprindeligt brugt til at fange mus og rotter på de danske gårde, men Bølles jagtinstinkt har endnu ikke rigtigt foldet sig ud. Når han ikke jager sin egen hale, går han mest på jagt efter fluer og insekter, og hans største trofæ indtil videre er en halv regnorm, som han stolt viste min mor. Bølle fylder snart 2 år, og han er mere end dobbelt så stor som sidste gang, jeg skrev om ham her på bloggen.

> Læs mit første blogindlæg om Bølle her.

 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.