fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Danske klassikere: Kaj-kagen

Kaj cake, Danish food

Sidste weekend var jeg i Jylland hos mine forældre, og gæt der kom med mig hjem fra bageren? En rund og grøn Kaj-kage! Jeg kan huske, at der også plejede at være Andrea-kager hos bageren, men det er lang tid siden, at jeg har set hende på hylderne. Derimod har Kaj tilsyneladende opnået evigt liv hos mange af bagerne i det jyske.

Da min søster Trine og jeg var børn, fik vi tit en Kaj-kage om søndagen. Jeg ved ikke hvad det var der gjorde grønne Kaj så øretæveindbydende, men det endte altid med, at han fik et par slag med en teske oveni sit marcipanbeklædte flødeskumshoved. I dag fik han selvfølgelig også et lille gok inden han blev fortæret, men sådan er det altså at være Kaj.

Kaj Cake, Danish food classic

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.