fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dragon Mart – Dubai Shopping

Dragon Mart i Dubai

Dragon Mart er en gammel favorit hos lokale såvel som hos tilflyttere på jagt efter billige kinesiske varer og alle de ting, man ikke kan finde andre steder. Dragon Mart er gigantisk, kaotisk og overvældende, og der er stor sandsynlighed for, at du vil hade stedet, men bare rolig; de billige priser vil helt sikkert få dig til at vende tilbage igen og igen, hvad enten du vil det eller ej.

Jeg var helt ærligt ikke sikker på, om jeg skulle tage Dragon Mart med i mine guides, da det primært er et sted for folk, som bor i Dubai. Selvom der både er tøjbutikker og smykkebutikker, så kommer de fleste nok for at købe tæpper, lysekroner og skræddersyede gardiner samt andre, større ting, som det kan være svært at pakke ned i kufferten. Dog har de af mine venner hjemmefra, som jeg har slæbt med derud, syntes at det var et sjovt sted at besøge.

Dragon Mart ligger i udkanten af international City, hvilket er ret langt fra både Downtown Dubai og Dubai Marina. Der kører busser derud, men taxier er billige, og du vil sikkert købe en masse ting, som det er svært at slæbe med på bussen. Dragon Mart er mere som et indendørs marked end et mall, og selvom butikker, der sælger samme type af varer, også ligger i samme område, kan det være svært at finde vej. Heldigvis er der flere informationsskranker med personale, som kan pege dig i den rigtige retning.

Man kan sagtens forhandle om prisen, men hvis man kun køber en enkelt vare og man ikke ligner en, der har potentiale til at blive en fast kunde, skal man ikke forvente de store afslag i prisen. Alle varerne i Dragon Mart er Made in China. Det er rigtigt billigt, og kvaliteten kan være svingende, men man får, hvad man betaler for. Personligt ville jeg nok tøve lidt med at købe elektronik samt legetøj i Dragon Mart, da jeg ikke er sikker på at de sikkerhedsmæssigt følger de standarder, vi har i Danmark. Der er også en food court med restauranter og fastfood-steder, men sammenlignet med andre malls i Dubai, imponerer udvalget af spisesteder i Dragon Mart ikke.

• Det kan blive ret varmt indenfor om sommeren, så tag en flaske vand med i tasken.

• Dragon Mart er kæmpestor, så husk komfortable sko.


Dragon Mart, International City, Al Awir Road, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.