fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Etihad Museum – Hvor det hele begyndte

Etihad museum i Dubai

// Jeg var inviteret til at besøge Etihad Museum og jeg betalte ikke selv for museumsturen eller den efterfølgende frokost//

Etihad Museum åbnede i januar i år, og den imponerende bygning danner nu de eksklusive rammer for De Forenede Emiraters korte, men fascinerende historie. De Forenede Arabiske Emirater blev dannet i 1971 efter at briterne trak sig ud af regionen. I starten var Bahrain og Qatar også med ved forhandlingsbordet, men de trak sig hurtigt og dannede selvstændige stater.

Museets lobby var lys og luftig, og ved ankomsten blev vi forkælet med mocktails og luqaimat (en slags friterede æbleskiver) fra museets restaurant. Selve museet ligger under jorden og er kæmpestort. Der er helt sikkert ikke sparet på noget, og jeg tror det er et af de mest high-tech museer, jeg nogensinde har besøgt. Ved de forskellige stationer kan man enten lytte eller læse sig til information om det man ser og der er masser af interaktive features. Man kan også få en guidet tur uden ekstra beregning.

Museet ligger på selve pladsen hvor De Forenede Arabiske Emirater blev grundlagt d. 2. december 1971, så har man lyst, kan man få et kig ind i lokalerne, hvor det hele fandt sted.

Efter rundvisningen spiste vi frokost på museet på restaurant Seven Sands, som er en emirati-restaurant ejet af Dubai World Trade Centre. Der er også en Seven Sands nede på JBR The Beach, hvor jeg har spist flere gange. Maden er traditionel emiratimad med et moderne twist og Seven Sands er et rigtig godt sted at starte, hvis man er interesseret i det lokale køkken.

PS: Etihad betyder union på arabisk, så det har altså ikke noget med flyselskabet i Abu Dhabi at gøre:)

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.