fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Blue Majik på Wild & The Moon

The Blue Majik Bowl at Wild & The Moon, Dubai

I lørdags fik jeg slæbt Pia(@expiatriatewife) med ud til Wild & The Moon som er en af de få 100% plantebaserede restauranter i Dubai. Jeg er selv meget interesseret i vegetarisk mad for tiden, og jeg er ikke afvisende for en gang i fremtiden helt at tage afsked med kød. Jeg synes det er rigtig interessant at se, hvor meget der er sket inden for området de seneste år, og hvordan grænserne hele tiden flyttes med hensyn til hvad der kan lade sig gøre. 

Wild & The Moon er særligt kendt for deres juices og forskellige smoothie bowls, men jeg er blevet en lille smule træt af den slags bowls på det seneste, så jeg havde egentlig tænkt mig at prøve noget andet. Da jeg fik øje på deres Blue Majik bowl, besluttede jeg mig dog alligevel for en bowl. Blue Majik er et ekstrakt fra spirulina, og det blå pulver er af mange blevet udråbt til at være det nye Açai. Jeg valgte dog min Blue Majik bowl fordi jeg er en af dem, der stadigvæk synes det er sjovt at spise blå mad (måske det smager af Smølfer?) . 

Det var en virkelig lækker bowl, og den havde masser af knas og crunch fra deres hjemmelavede granola. Man ser det ikke så godt på billedet, men selve smoothien i min bowl har en fin lyseblå farve. Pia bestilte mushroom tacos og de smagte også rigtig godt og meget “kødagtigt” hvilket nok skal opfattes som en kompliment fra en som hævder aldrig at ville kunne undvære kød. 

Wild & The Moon ligger ude i Alserkal Avenue, som er et industriområde i Al Quoz, der er gået hen og blevet et super-trendy hangout for kreative sjæle i Dubai. Det er et af de steder jeg altid siger til mig selv at jeg burde besøge noget oftere, men det ligger lidt off, så jeg ved også godt, at det nok ikke kommer til at ske. Anyway, hvis du besøger Dubai og kunne tænke dig et indblik i hvad der sker indenfor kunst og kultur, så skal du helt sikkert besøge Al Quoz. Der er flere gallerier, pop-up-butikker og workshops, som man kan besøge, og så er der Blue Majik bowls på Wild & The Moon.


Wild & The Moon, Alserkal Avenue street 8, H-77, Dubai


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.