fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Bobbi Brown Brow Studio – Øjenbrynsthreading

Bobbi Brown Dubai

Opdatering 2019: Der er ikke længere en Bobbi Brown i Dubai Marina Mall :/

Gennem årene har jeg pendlet mellem dystre skovsnegle og tynde, permanent overraskede streger. Nogle gange en af hver. I dag rører jeg derfor aldrig selv mine bryn, for en af de ting, man lærer når man bliver ældre er, at plukning af øjenbryn bør overlades til professionelle.

Der skal helst ikke gå mere end to uger mellem at brynene bliver rettet, og det kan jo være lidt svært, når man rejser så meget som jeg gør. Heldigvis ligger der et Bobbi Brown Brow Studio lige om hjørnet i Dubai Marina Mall, så det er der jeg får ordnet brynene, når jeg er i Dubai.

Jeg mener man giver 85AED første gang, men kommer man tilbage inden for en måned koster det kun 50AED. Derudover har de en rabatordning så hver 3. gang (eller er det hver 5. gang?) er gratis. Man får udleveret et stempelkort, som jeg selvfølgelig altid glemmer, så jeg har fået lov til at have det liggende i butikken i stedet.

Det er altid den samme dame, Ruby, som tager sig af mig og mine bryn, og hun er eminent til threading, som er en teknik hvor man med to tråde kan fjerne selv de mindste hår. Selvom jeg har været der mange gange og Ruby efterhånden kender mine øjenbrynspræferencer, så starter hun altid med at markere med øjenbrynsskygge hvordan det endelige resultat vil blive. Threadingen tager ikke mere end 10 minutter, og bagefter bliver de nye perfekte bryn fikseret med lidt brow gel, før jeg får lov at gå derfra.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.