fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Carine – Frokost på Emirates Golf Club

Carine restaurant at Emirates Golf Club, Dubai

Courtney fra A to Za’atar var inviteret til at komme forbi og prøve den nye menu på Carine, som er restauranten på Emirates Golf Club, og hun spurgte, om jeg mon havde lyst til at tage med? Ja, det ville jeg da rigtig gerne for 1: Courtney har været på min Bloggere-jeg-gerne-vil-møde-liste i 100 år, 2: Jeg har endelig besluttet mig for at starte med at spille golf (mere om det i et andet indlæg) og 3: Mine tidligere erfaringer med golfrestauranter har været ok, men ikke fremragende, så jeg var spændt på at se, hvordan Carine havde valgt at gøre tingene.

Vi fik serveret 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, hvilket var rigtig meget mad. For at jeg ikke skal sidde oppe hele natten og skrive dette indlæg, har jeg derfor tænkt mig kun lige at opsummere de vigtigste punkter:

Tuncarpaccio’en så fantastisk ud, og pomelo og granatæblekerner sørgede for et frugtagtigt touch, der passede rigtig godt til fisken.

Den grillede bars blev serveret i en stegepande og var så bedårende, at jeg fuldstændigt glemte skålen med sumac ris der også hørte til retten. Da den endelig dukkede op på min radar, var jeg så mæt (og ville gemme plads til dessert), at jeg kun lige fik smagt et par mundfulde af den lækre, krydrede ris.

Kalvekødet havde ikke samme foto-appeal som de andre retter, men smagsmæssigt var det en vinder. Perfekt stegt (mere rød end medium) og serveret med en skøn chimichurrisauce.

Desserterne var alle sammen lige så fantastiske, som jeg havde regnet med, men hvis I kun bestiller en (hvilket de fleste nok nøjes med) så lad det være chokoladekagedesserten med is ovenpå. Jeg ved ikke hvad den hedder, og jeg har ikke kunnet finde menuen online, men den er megagod.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.