fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Churrasco Night på Cabana

Churrasco Night i Dubai

// Jeg var inviteret til at kigge forbi Cabana og jeg betalte ikke selv for mad og drikke //

Om torsdagen kører Cabana et brasiliansk tema, og byder indenfor til Churrasco Nights (brasiliansk barbecue). Cabana ligger på 3. etage i The Address Dubai Mall, lige ved siden af den udendørs swimmingpool, så man sidder udenfor under åben himmel.

Efter at have tilbragt det meste af de varme sommermåneder indendørs, så prøver jeg at være så meget udendørs som muligt nu, når vejret endelig er til det. At kunne side udenfor er derfor noget, jeg vægter meget højt, når jeg skal ud at spise på denne tid af året.

Vi fik et bord tæt på buffeten, så efter en kort introduktion fra personalet, begav vi os op for at kigge nærmere på sagerne. Sektionen med forretter og salater var lille men velassorteret, og man fandt det meste af det, man kunne have lyst til at spise sammen med sit kød.

Brødet var nybagt og smagte så godt, at jeg overvejede at smugle nogle boller ned i min taske til morgenmad dagen efter, men jeg lod det dog blive ved tanken.

Efter at have spist vores forretter begyndte vi at undre os over at mændene med grillspyddene blev ved med at gå forbi os uden at stoppe. Det viste sig, at det var fordi, at vi havde vendt brikken på vores bord med den røde side op, og dette betød, at vi ikke ville have mere kød. Vi skyndte os at vende den grønne side op i stedet, og fra da af kom kødet flydende i en lind strøm.

Kødet var fra Brasilien og meget velsmagende. Det var primært dyrere udskæringer som oksemørbrad og entrecote vi fik serveret men der var også lammekoteletter samt de største kyllingelår, jeg længe har set. Mutantkyllingerne fra Brasilien?

I løbet af aftenen var der underholdning i form af et band, der spillede latin-hits, og to sambadansere. Da de dansede forbi vores bord, bød de Hanna og mig op til dans. Jeg har jo ingen rytme i kroppen, så jeg sorgede for at klæbe godt fast til min stol, mens Hanna viste os sine samba-moves.

Dessertbuffeten var ret standard Dubai, hvilket betyder, at det så bedre ud end det smagte. Jeg var dog så mæt efter kødorgiet, at jeg faktisk var ret ligeglad.

Hvem skal prøve Churrasco Nights? Kødelskere, folk som gerne vil sidde udenfor og folk som leder efter lidt variation i buffetkonceptet.

Hvem skal ikke prøve Churrasco Nights? Vegetarer og veganere vil nok ikke synes, at det er et hit.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.