fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Coco – Den nya poolside lounge på Media One

Coco on 8, poolside lounge at Media One Hotel, Dubai

// Sponsrad inlägg – Jag var gäst hos Coco, och jag betalade inte själv för mat och dricka //

Coco är den nya loungen vid poolen på åttonde våningen på Media One Hotel. Coco tar över efter populära DEK on 8, och även om baren just har öppnat och de fortfarande håller på att finjustera konceptet, ser det redan mycket lovande ut. Temat är Miami, och det syns både i menyn och i omgivningarna, som har ett nytt, elegant look.

Maten är främst smårätter av den sorten som passar bra som poolkäk, och rätterna vi smakade var väldigt goda. Det var deras Poke Tuna som hamnade på min Instagram, för den såg ju fantastisk ut, fast jag skulle ha velat ha lite mer poke-sås, för den var aningen torr och smakade lite för mycket fisk. Kammussla -cevichen var inte heller någon höjdare, och smaken var lite för mycket åt det söta hållet, men inget som inte skulle gå att fixa med en bättre dressing.

Poul gillade Biscayne Bay salladen, som var packad med bläckfisk, räkor och musslor, och han kunde ha den för sig själv, så länge jag fick äta grillspett. De var nämligen riktigt bra, särskilt dem med halloumi, och de två såserna som man fick serverade tillsammans med grillspetten var en riktig fin detalj. Jag ångrar att vi inte beställde ett av deras flat breads, för efter att ha frågat personalen visade det sig, att det var allas favorit.

Till dessert fick vi en makirulle med salted caramel. En genial idé om ni frågar mig, men Poul var mer skeptisk till konceptet, så han fick äta chokladmousse med mango i stället.

Vi valde cocktails utifrån personalens rekommendationer och jag kommer inte ihåg namnet på vad vi drack, men de var bra. En av dem (den i det vita martiniglaset) smakade som Bounty-choklad medan den andra var mer fruktig och med massor av passionsfrukt.

DEK på 8 brukade vara ett bra ställe att gå ut, men Coco verkar vara ännu bättre. Lite mindre unga-bunga och lite mer klass. När Trine såg min Insta-story, trodde hon först att jag var på Siddharta på Grosvenor House, och det är lätt att se likheten mellan de två ställena. Coco kanske är lite mer chic, där Siddharta är mer åt det glammiga hållet, men platserna attraherar samma välklädda 20-30-something publik.


Coco on 8, Media One Hotel, Dubai Media City, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.