fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Emirates Golf Club – On Fridays we wear pink and play golf:)

Sanne Møller, Emirates Golf Club, Dubai

Det har hänt mycket på senaste tiden. Jag har pluggat inför två stora tentor i USA i augusti, och det tar all min tid, så jag fick ta en kort bloggpaus över sommaren, men nu är jag tillbaka. Jag har också börjat spela golf och tar lektioner på Peter Cowen Academy på Emirates Golf Club. Min kompis Peter (inte Cowen, ha ha) har länge försökt få mig att börja spela, och jag gav mig slutligen. Det är verkligen en rolig sport, och jag är så glad att jag äntligen har börjat.

Jag går på driving range klockan 7 varje morgon för att öva och ta en paus från böckerna. Det är ett bra sätt att börja dagen och jag njuter av varje sekund. Fast förra veckan gick det lite över styr, och jag slog 6 hinkar på ett par timmar. Jag kunde inte spela de följande två dagarna, för att min arm gjorde ont: /

Det är dresscode på golfklubben och Poul började snabbt tröttna på att jag ständigt sprang omkring i hans pikéer, så efter att ha spelat några veckor gick jag därför och shoppade golfkläder. Av någon anledning var alla kläder i butiken antingen rosa eller persika, så Peter och min golftränare Dong fick sig ett gott skratt när The Pink Lady anlände till sin golflektion, men hey, åtminstone är jag lätt att upptäcka…

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.