fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Et smut forbi Boa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Boa nightclub in W Dubai

Vi var egentlig på vej hjem, men i taxien fik vi overtalt hinanden til liiiige at kigge forbi Boa, som er en relativt ny natklub på 33. etage i W Dubai. Køen udenfor var ret lang, så vi tog chancen og stillede os i den noget kortere VIP/gæstelistekø. Det gik heldigvis gnidningsfrit, så nogle minutter senere var vi på vej op i elevatoren sammen med en fyr, der lignede Drake på en prik. Det blev han ret glad for at få at vide.

Den aften var det DJ Bliss, der spillede, så soundtracket var et eklektisk mix af gamle rap-klassikere og nye numre med hitpotentiale, – sød musik i mine ører. DJ Bliss har også selv udgivet nogle sange, inklusive Shining, som kom for nogle år siden. Jeg fatter stadigvæk ikke, at den ikke blev et kæmpe hit, for jeg synes den er superfed og virkelig meget Dubai.

Boa er en virkelig nice natklub. Baren, scenen og dansegulvet i midten af klubben er det naturlige omdrejningspunkt, men der er også et rigtig fint loungeområde, hvorfra man har en rigtig fin udsigt til Dubai Canal. Her kan man så sætte sig og ryge shisha og filosofere over tilværelsen, hvis man ellers kan finde et ledigt bord.

Sammenlignet med de andre større natklubber i Dubai synes jeg Boa føltes lidt mindre glam, og lidt mere hip. Viben var europæisk og knapt så prætentiøs som på mange af de andre klubber, jeg har været på. Dermed ikke sagt at man kan møde op med fladt hår og flade sko, for det er stadigvæk Dubai, men I ved hvad jeg mener.

Det er så sjældent at jeg ser Line og Maria, så det var en af den slags aftener, hvor man bare lægger kortet uden at se på, hvad det koster. Jeg kan derfor desværre ikke hjælp jer med drinkpriser, men mon ikke de var på niveau med de andre store natklubber i Dubai? Dvs. omkring 100AED/drink.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.