fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Filippinsk aftensmad på Bulwagang

Bulwagang, filippinsk restauran i Dubai

Dubai har ikke særlig mange regnvejrsdage, men selvfølgelig skulle det lige regne hele aftenen i går. Heldigvis er Karama fyldt med masser af hyggelige steder, hvor man kan smutte indenfor i tørvejr.

Tidligere på dagen havde jeg bedt om tips om filippinske restauranter og filippinske retter fra nogle af de andre madbloggere i Dubai, men desværre glemte jeg at tage min telefon med, så jeg kunne ikke læse, hvad der var blevet foreslået. Både Poul, Michelle og jeg syntes dog at restauranten Bulwagang så vældigt lovende ud, så vi gik indenfor og fik et bord til 3. Senere læste jeg at Bulwagang faktisk er den ældste filippinske restaurant, ikke kun i Dubai, men i hele U.A.E., så vi var heldige, at det lige præcis var den restaurant vi faldt over på vores lille udflugt.

Jeg kan slet ikke mindes at jeg nogensinde har set en filippinsk restaurant i Danmark, og indtil for nogle uger siden havde jeg aldrig smagt filippinsk mad. Menukortet på Bulwagang var derfor fyldt med ting, som jeg ikke anede hvad var. Heldigvis var retterne delt ind i forskellige, overordnede kategorier (”kød”, ”grøntsager” etc.), så vi bestilte lidt af hver; en nudelret, nogle ris, nogle rejer og to forskellige slags kylling.

Poul og Michelle valgte begge to at holde sig på den sikre side, og bestilte Pepsi til maden, men jeg syntes at Gulaman Sago lød som noget, der kun kunne smage godt, så sådan en bestilte jeg. Det viste sig at være en meget sød drik med små gelekugler i, lidt ligesom bubble tea. Den smagte dog udmærket, men var mere som en dessert, end som en måltidsdrik, hvilket personalet også forklarede for mig.

Maden var rigtig god og jeg var ret vild med måden, det hele var krydret på. Det smagte lidt røget, lidt salt og lidt grillet på samme tid, og adobo-kyllingens sauce af soja, eddike og hvidløg kunne let gå hen at blive en ny favorit.

Jo flere filippinske retter jeg smager, desto mere lyst får jeg til at udforske det filippinske køkken yderligere.  Heldigvis har min veninde Rachel lovet at give mig en mere dybdegående introduktion en dag, så jeg kan finde ud af, hvilke lækkerier, der gemmer sig bag alle de mærkelige navne i menuen.

Læs om da Rachel og jeg spiste frokost på den filippinske restaurant Barrio Fiesta, og jeg fik en bedre introduktion til filippinsk mad >>


Bulwagang Filipino Restaurant, Block G Karama Shopping Complex Near Karama Fish Market, Dubai 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.