fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Fredag aften på Eat Greek JBR

Eat Greek, Græsk restaurant Dubai

Hvis man er i området omkring Dubai Marina, så er det bedste sted at tilbringe fredag aften uden tvivl The Beach JBR. The Beach er et udendørs shoppingcenter/strandpark/promenade, og der er altid masser af liv dernede. I aften spiste Poul og jeg på Eat Greek Kouzina, som ligger lige der, hvor det hele, det sker.

Vi har tidligere besøgt Eat Greek på en mindre travl aften, hvor vi havde en skøn aften omgivet af sødt og serviceminded personale. Fredag aften er dog den travleste aften på byens restauranter, så jeg var spændt på at se, om Eat Greek ville kunne klare mosten eller bukke under for presset.

Restauranten var næsten fuld og der var ingen, der kom og bød os velkommen, da vi stod ved indgangen. Det var først da Poul spurgte, om vi bare kunne sætte os ved et af de få ledige borde, han havde spottet, at personalet endelig lagde mærke til os. Efter at vi var blevet tildelt et bord, gik det hele dog galant. Personalet havde travlt, så der var ikke så meget tid til snak som sidste gang, men menuen, drinks og mad ankom til bordet i en lind strøm uden nogle nævneværdige forsinkelser.

Vi fik slow-cooked blæksprutte grillet med paprika, tzatziki, en græsk salat, seafood fritelles (en slags kroketter med grøntsager og blæksprutte) samt ekstra pitabrød. Som jeg tidligere skrev på Instagram, så den der blæksprutte ikke specielt appetitlig ud, men den viste sig at være både mør og superlækker. Den græske salat var lige så god, som sidste gang vi spiste på Eat Greek, og tzatzikien var, som man forventer, at den er på en græsk restaurant. Jeg forstod mig aldrig helt på kroketterne, som var klodsede og ikke smagte af andet end madolie, men ellers var det et rigtigt dejligt måltid.


Eat Greek Kouzina, The Beach JBR, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.