fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Frokost på Fümé

Portobello with ponzu sauce and garlic, Fume Dubai

Trusted Foodie Friend 1+2 arbejder begge to i Dubai Marina, så Fümé i Pier 7 lå lige til højrebenet for vores seneste frokost-date. Fümé flirter løs med en række forskellige køkkener. Nogle gange går det rigtig godt (jeg vil for evigt mindes deres koreansk-inspirerede Beef Brisket Lettuce Wraps med glæde) mens det andre gange ikke er så vellykket. Tag fx deres Thai Beef Salad, som vist stadigvæk rumsterer på menuen, og som bestemt ikke kan anbefales.

Denne gang var vi dog heldige med alt hvad vi bestilte. Alt med undtagelse af deres Steak Tartare. Ifølge Trusted Foodie Friend 1 var det rigtig skidt, og ægget havde en underlig smag, som man ikke vil have at æg skal ha’. Ville jeg prøve at smage? Hmm..nej tak. Så selvom tataren jo ser bedårende ud på billedet, så røg den altså tilbage til køkkenet igen.

Laksa er en af den slags retter, som jeg altid bestiller, når jeg er for sulten til en salat, men ikke hel sulten nok til en ”rigtig” hovedret. I Dubai smager de fleste laksa ens, og ingen af dem er 100% autentiske, men gennem årene har jeg faktisk lært at sætte pris på Dubai-style laksa, og den hos Fümé er altid et sikkert kort.

Det var første gang jeg smagte deres Portobellosvampe med Ponzusauce og Hvidløg, og det var en vidunderlig ret, lavet af den slags, som får vegetarer til at hoppe af glæde, og ikke-vegetarer til at glemme alt om kød. Jeg håber den får lov til at blive på menuen i mange år fremover, for det er en skøn ret, som jeg helt sikkert vil bestille, næste gang jeg kommer forbi.

Det var torsdag og det var frokost, men godt selskab er lig med gode cocktails og Trusted Foodie Friend 1+2 hævdede begge to, at vi ikke kom uden om en runde Desert Donkeys. Frugtagtig og chili-stærk, kunne let gå hen og blive en klassiker.

Fümé, Pier 7, Dubai Marina, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.