fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Frokost på Hyu Korean Restaurant

Hyu Koreansk restaurant i Dubai

For et stykke tid siden mødtes jeg til frokost med Shinae. Jeg havde en 50% rabatkupon fra Groupon til Hyu Korean Restaurant, så det var oplagt, hvor vi skulle spise. Shinae er fra Korea, så hun kunne fortælle mig lidt om koreansk mad i løbet af måltidet.

Jeg var nysgerrig efter at prøve noget andet end den sædvanlige bimbimbap (en koreansk risret), så jeg foreslog at Shinae bestilte for os. Vi fik en rigtig god og kraftig oksekødssuppe, en koreansk omelet, og ja, så lige en omgang bibimbap. Maden smagte dejligt og personalet virkede også venlige, men vi så ikke så meget til dem, hvilket Shinae bemærkede. I Korea er det nemlig kutyme på bedre restauranter, at ejeren af restauranten personligt er der for at byde velkommen, samt for at sige farvel og på gensyn efter måltidet. På Hyu og de andre koreanske restauranter, som jeg har besøgt i Dubai, virker det dog som om man har outsourcet den funktion til andre medarbejdere.

Vi var de eneste gæster i restauranten den dag, men fordi vi sad inde i en af de små, afskærmede båse føltes det ikke så gabende tomt, som man kunne have frygtet. Maden smagte dejligt, men den lange tur dertil var lidt af et turnoff. Derudover er det jo aldrig sårlig fedt at være de eneste gæster i restauranten, men hvem ved? Måske er Hyu et af den slags steder, som slumrer i løbet af dagen og først for alvor vågner op henad aftenen?

Opdatering: Hyu er nu flyttet til nye lokaler i JLT, som er meget tættere på Marinaen hvor jeg bor, og det virker også som om de har fået flere gæster.

Min guide til andre gode restauranter i JLT


Hyu Korean Restaurant, Cluster O, JLT, Dubai

Nedenfor er en lille video fra vores frokost:

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.