fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

De bedste shopping malls i Dubai

Mall of the Emirates, Dubai

Mall-kulturen i Dubai minder om den man finder i USA, og de store shopping malls er som små byer i sig selv. I sommermånederne er det for varmt at være udenfor, så der mødes man ofte i shopping malls i stedet. Udover et enormt udvalg af butikker, har de fleste større malls også andre seværdigheder og forlystelser, og bliver man sulten er der et væld af restauranter og caféer at vælge mellem.

De shopping malls jeg har beskrevet nedenfor kan man tage metroen til, og der er gangbroer fra stationerne, så man slipper for at skulle udenfor i varmen.

Dubai Mall

Dubai Mall er verdens største shopping mall, og udbud af butikker er enormt. Det kan virke overvældende for nogen, men personligt synes jeg nu det er meget praktisk at have det hele samlet under et og samme tag.

Mange af butikkerne er i den dyre ende, men man finder også high street-butikker som H&M, Zara og Mango. Stormagasinerne Bloomingdale’s og Galeries Lafayette har filialer inde i Dubai Mall, og den lækre japanske boghandel Kinokunya har også en stor butik i Dubai Mall.

Det som gør Dubai Mall til min yndlingsmall er dog ikke kun shoppingen, men alle de andre ting, man også kan lave i området. Burj Khalifa ligger i forlængelse af Dubai Mall, så man kan kombinere shoppeturen med et besøg i verdens højeste bygning. Bagefter skal man selvfølgelig huske at se de dansende springvand foran Burj Khalifa om aftenen. Trænger man til at køle af, så er der en stor indendørs skøjtebane inde i Dubai Mall.

Shopping Highlights i Dubai Mall:

Toms: Jeg er storforbruger af de behagelige kanvassko fra Toms.

Adidas: Adidas har en lille lækker butik i Dubai Mall med masser af special edition-kollektioner og fede sneakers.

Kinokunya: Fra caféen inde i den japanske boghandel har man udsigt til Burj Khalifa og de dansende springvand.

Mall of the Emirates

Mall of the Emirates er nok mest kendt for den indendørs skibakke, men shoppingen i Dubais andenstørste mall er også helt ok. Mange af butikkerne er grupperet i små klynger med samme tema, hvilket gør det hele lidt lettere at overskue, og selvom Mall of the Emirates er kæmpestort, synes jeg hurtigt man lærer at orientere sig.

Når jeg er i Mall of the Emirates, plejer jeg altid at afslutte shoppeturen med en gang xiao long bao (soup dumplings) på Din Tai Fung, men har man mere lyst til en kop god kaffe, så ligger Common Grounds lidt længere henne på samme etage.

Shopping Highlights i Mall of the Emirates:

Lakeland: Butik med masser af sjove køkkenting, som man ikke vidste fandtes.

Boutique 1: Virkelig lækker butik med superfede mærker fra hele verden.

Jumbo: Stor elektronikbutik, som næsten altid har et tilbud man ikke kan stå for.

Carrefour: Den franske supermarkedsgigant har alt hvad hjertet kan begære. Det er her jeg køber Mane ’n’ Tail shampoo i Dubai

Mall of the Emirates, Dubai
Mall of the Emirates, Dubai

Ibn Battuta Mall

Ibn Battuta Mall er en favorit blandt os der bor hernede. Atmosfæren er mindre hektisk end i de andre malls hernede,  og der er stort set ingen turister. Der er et godt udvalg af butikker i en prisklasse hvor alle kan være med, og man kan shoppe i ro og mag uden at butiksassistenter eller andre kunder ånder en i nakken. Kommer man om formiddagen på en hverdag, kan man næsten have hele mall’en for sig selv.Food courten i Ibn Battuta er derimod altid velbesøgt, da mange kontorsarbejdere i nærheden spiser frokost eller holder kaffepause i restauranterne i Ibn Battuta Mall. Der er kun en etage i Ibn Battuta Mall, som til gengæld er spredt godt ud i bredden, så der er ret langt at gå fra den ene ende til den anden.

Shopping Highlights i Ibn Battuta Mall:

Daiso: Japansk discountbutik, lidt ligesom Tiger i Danmark.

Géant: Det store supermarked har fornuftige priser og deres økologiske afdeling er en af de bedste i Dubai.

Hello Kitty: Hello Kitty-fans kan shoppe løs i Kitty-kattens egen butik

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.