fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Milkcow (LUKKET) – Koreansk softice med det hele

Milkcow

Der er ikke noget der slår en dansk gammeldags isvaffel, men de er svære at finde i Dubai, og i mangel af bedre, så er Milkcow et rigtig godt alternativ. Det er faktisk næsten et år siden, at jeg var derovre for første gang, men af en eller anden grund glemte jeg fuldstændig at jeg da selvfølgelig skulle blogge lidt om den oplevelse, for tips om god softice kan man jo aldrig få for mange af.

Milkcow er en koreansk softice-kæde, og det var faktisk i forbindelse med min rejse til Seoul for et stykke tid siden, at jeg kom i tanke om, at jeg da også skulle se at få det blogindlæg gjort færdigt. Da jeg gik omkring i Gangnam en dag, så jeg nemlig en Milkcow-butik inklusive en flere meter lang kø udenfor. I Dubai har jeg endnu ikke oplevet, at der har været kø, men det kan måske skyldes, at Milkcow ligger ret godt gemt væk inde i en lejlighedsbygning i den rolige del af JBR.

Jeg bestilte en Mont Blanc, som er softice med knuste Oreos på toppen, æblesirup og candyfloss og ekstra bikage, mens Poul fik en mere afdæmpet Affogato (softice med espresso). Begge desserter havde hver deres charme, men når man nu har muligheden for at gå topping-bananas, så synes jeg da man skal gribe chancen:)

En helt almindelig softice koster 18 AED, men skal man have en af de mere imponerende kreationer, koster det omkring 27AED

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.