fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Morgenmad i Dubai Marina – Mine favoritter

Morgenmad i Dubai Marina

At gå ud at spise morgenmad er en hverdagsluksus, jeg ofte under mig selv. Jeg bor I Dubai Marina, og her har man et rigtig godt udvalg af morgenmadsrestauranter. De fleste henvender sig til turisterne og den store andel europæiske expats i området, og de restauranter I finder nedenfor er derfor primært rettet mod vestlige ganer.

Bistro des Arts

Denne hyggelige franske bistro har en fantastisk placering i smørhullet af Dubai Marina, lige ved siden af Marina Mall. Deres Eggs Benedicts med oksekødsbacon er fantastisk, og kaffen er også kræs for kendere. Mna kan både sidde udenfor og indenfor.

Hvad skal man smage? Deres French Toast (pain perdu) og så selvfølgelig deres Eggs Benedict.

Bistro des Arts, Dubai Marina (ved siden af Dubai Mall og The Address), Dubai, Tlf: +971(0)4 55 11 576, Åbningstider: Man-Søn 7:30 – 23:00

> Besøg Bistro des Arts’ website

Baker & Spice

Baker & Spice er blandt pionererne i Dubai hvad angår økologiske råvarer. Derudover får de mange af deres ingredienser fra lokale farmere, så man kan spise med god samvittighed overfor miljøet. I lang tid har Baker & Spice været en velbevaret hemmelighed blandt beboerne på Marina Promenade, for hvis man ikke bor der, så er chancen for, at man bare lige kigger forbi minimal. Nu er kvalitet og økologi ikke gratis, og det kan være en ret dyr fornøjelse at spise på Baker & Spice. Maden er dog rigtig god, så har man ikke noget imod at betale ekstra for sin bæredygtige morgenmad, så kan Baker & Spice uden tvivl anbefales.

Hvad skal man bestille? Deres blåbærspandekager med mascarponecreme er fantastiske. Jeg kan også godt lide deres Eggs Benedict, men den er ret dyr.

Baker & Spice, Marina Promenade, Dubai Marina, Dubai, Tlf: +971(0)4 36 24 686, Åbningstider: Alle dage:  8:00 -23:00

> Besøg Baker & Spice’s website

Fümé

Om aftenen er Fümé kendt for at tiltrække byens party animals, og da jeg var der syntes jeg også at musikken var en smule for høj til en doven lørdag morgen. Måske de havde glemt at skrue ned for musikken fra aftenen inden? Morgenmaden på Fümé byder ligesom aftenmenuen på et godt, all-round udvalg af alt det, man lige har lyst til. Det store minus ved Fümé er, at man ikke kan sidde udenfor, så selvom maden er rigtig god, anbefaler jeg primært Fümé for morgenmad i sommermånederne, hvor det alligevel er for varmt at sidde udenfor.

Hvad skal man bestille? Deres French toast er helt udmærket.

Fümé, Pier 7 Level 1, Dubai Marina, Dubai, Tlf: +971-44215669, Åbningstider: Søn-Tor 12:00 – 2:00, Fre+Lør: 9:00-1:00

> Besøg Fümé’s website

Café Bateel

Jeg gik forbi Café Bateel mange gange, før jeg endelig vovede mig indenfor, for udefra ser Café Bateel nemlig ret ordinær ud.  Jeg skal også være ærlig og sige, at jeg faktisk foretrækker deres frokostretter. Morgenmaden er dog stadigvæk helt ok, og standarden på både mad og service er altid i top (tro mig, jeg har efterhånden spist der mere end 20 gange). I de koldere måneder er bordene udenfor blandt de mest eftertragtede i denne del af Marinaen.

Hvad skal man bestille? Deres Shakshouka (en regional ret med æg bagt i en krydret rød sauce) er rigtig god.

Café Bateel, Marina Walk, Dubai Marina, Dubai, Tlf: 9714 368 4697, Åbningstider: Lør-ons: 7:30- 24:00, Tor+Fre: 7:30 – 1:00

> Besøg Café Bateel’s website

Le Pain Quotidien

Poul og jeg plejede at bo 5 minutter fra Le Pain Quotidien, så “Le Pain”, som Poul kalder dem (udtalt som engelsk ”Pain”) plejede at være vores stamsted for morgenmad. Maden på den belgiske bagerkæde/restaurant er økologisk, og deres brød er virkelig godt med masser af bid i. Jeg kan derimod ikke lide deres Eggs Benedict sauce og deres røgede laks. Le Pain Quotidien ligger i Marina Mall, men man kan både sidde udendørs og indendørs. Restauranten er stort set altid velbesøgt, og i weekenden kan det være svært at få fingre i et af de gode borde udenfor.

Hvad skal man bestille? Man får mest for pengene, hvis man bestiller en af deres brunch-menuer (The Angler og The Butcher). Deres chia pudding er også rigtig god, men ikke stor nok som morgenmad i sig selv. Jeg plejer at nuppe en som dessert.

Le Pain Quotidien, Marina Mall, Dubai Marina, Dubai,  Tlf:  +971 (0) 4 190595, Åbningstider: Alle dage 7:30 – 23:00

> Besøg Le Pain Quotidien’s website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.