fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

The Sum Of Us – Hyggelig café i Dubai

The Sum Of Us, Dubai

The Sum of Us har været lidt af en foodie-magnet de sidste par år, men caféen ligger helt nede i Trade Centre-området, hvilket er lysår fra mit naturlige habitat, så det var ikke før i går at jeg endelig fik slæbt mig derned. Vejret i Dubai er fantastisk lige nu, så selvom det blæste, bad jeg om et bord udenfor.

Jeg bestilte Eggs Florentine, som er Eggs Benedict med spinat. Pocherede æg med hollandaisesauce er for mig lidt af en lakmustest for caféer. Er hollandaisen god, så er alting godt, men kan de ikke lave en ordentlig hollandaise, bliver jeg automatisk skeptisk til resten af foretagendet.

Personalet spurgte mig, hvordan jeg ville have mine æg, og jeg svarede, at blommen gerne måtte være flydende, men ikke hviden, og de ankom præcis som jeg havde bedt om. Æggene, som var fra fritgående høns, tronede ovenpå en croissant i stedet for den sædvanlige engelske muffin, og det skal jeg være den sidste til at klage over, da jeg tit synes at de der muffins kan blive lidt tørre.

Alle elsker The Sum of Us’ French Toast med Salted Caramel, så den måtte jeg selvfølgelig også smage. Det var den ondeste toast! Den var totalt loaded med banan, mascarpone og små kugler med peanut butter, og den gjorde sig ikke kun godt på Instagram, den smagte også fantastisk.

Personerne bag The Sum of Us er de samme, som dem, der står bag caféerne Tom & Serg og Common Grounds, der også er mega-populære hernede. Det skinner igennem både i menuen og i indretningen, men det gør nu ikke noget, for hvorfor skal man ændre et koncept, der uden tvivl fungerer.

Da jeg var på The Sum Of Us kunne jeg ikke lade være med at lægge mærke til en pige ovre i hjørnet, der nok brugte omkring en halv times tid på at fotografere sin tallerken fra alle vinkler og kanter. Jeg har jo selv været lige sådan, og for nogle år siden, ville jeg have været den, der kravlede rundt, for at få den bedste vinkel.

Jeg har jo givet mig selv en tidsgrænse på 5 minutter til at tage billeder af min mad, for ellers tager det hurtigt overhånd, og maden bliver kold, mens man knipser løs. Derudover er det altså også lidt mangel på respekt både over for de andre gæster, men også over for kokken, som nok gerne vil have, at man spiser maden, mens den er varm. Da jeg så hende pigen i går, gik det dog for alvor op for mig, hvor absurd det rent faktisk virker, når det nærmest bliver en besættelse at fotografere sin mad, og jeg fik mindet mig selv om at kameraet ikke altid behøver at spise først.


The Sum Of Us, Ground Floor  Burj al Salam, Trade Centre Area, Dubai, Tlf: +971 56 445 7526

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.