fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Hanoi Naturally – Vietnamesisk restaurant i JLT

Hanoi Naturally, JLT, Dubai

Hanoi Naturally er en prisvenlig (efter Dubai standarder) vietnamesisk restaurant, og det er her, jeg plejer at gå hen for at få mit pho-fix. Pho er en stærkt vanedannende vietnamesisk nudelsuppe, og på Hanoi koster standardversionen kun 29AED. Dog bestiller jeg ofte Hanoi Special Pho som udover tynde skiver oksekød også indeholder kødboller, og til 35AED er det stadigvæk en rimelig pris.

En skål med pho er for det meste nok til, at jeg bliver mæt, men de gange jeg er ekstra sulten bestiller jeg en portion Goi Cuon (friske forårsruller) ved siden af. Jeg har også prøvet nogle af de andre retter på Hanoi, og nogle af dem har været ok, mens andre skuffet fælt. Nu for tiden holder jeg derfor til pho. Det er måske ikke den bedste pho i hele verden, men den er helt sikkert velsmagende og serveres med rigeligt tilbehør i form af bønnespirer, lime og friske urter.

Der er både borde indenfor og udenfor, og når vejret er fint, er bordene ud til JLT Lake klart de mest eftertragtede. Indenfor ser restauranten ud som de fleste andre vietnamesiske restauranter i den prisklasse, så det er med andre ord ikke på grund af den flotte indretning, at man skal kigge forbi. Jeg plejer at sidde ved bordet ved siden af plastikpalmen, som jeg gennem årene er blevet ret knyttet til:)

Jeg må også heller lige nævne at bønnespirerne nogle gange godt kan hænge lidt med næbbet, mens de andre gange er sprøde og spændstige. Jeg ved ikke hvad det beror på, men jeg mistænker at det har noget at gøre med, hvor godt man lykkes med at synkronisere sit besøg med restaurantens bønnespire-leverancer.

• Hanoi Naturally er travlest omkring frokosttid, hvor nabolagets kontorarbejdere flokkes til stedet.

• Hanoi Naturally ligger kun en kort gåtur fra Jumeirah Lakes Tower Metro Station. Restauranten ligger i samme plan som gangstien rundt om JLT-søen.

• De forskellige slags pho koster 29-35AED og de andre hovedretter ligger omkring 40-60 AED

Min guide til de bedste restauranter i JLT >>


Hanoi Naturally, Goldcrest Executive, Cluster C, JLT, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.