fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Iftar på Seven Sands med The Arab Culturalist

Baked lamb at Seven Sands, Emirati restaurant in Dubai

Forleden var jeg inviteret til Iftar Preview hos Seven Sands, som er en emirati-restaurant på JBR. Seven Sands har ofte forskellige kulturelle arrangementer som har til formål at sprede viden om den lokale kultur, og under Ramadanen kan man booke en iftar-buffet med The Arab Culturalist som vært. The Arab Culturalist er en emirati, so arbejder med at formidle den lokale kultur og øge forståelsen gennem kommunikation.

Hans direkte stil og fantastiske humor vil nok passe de fleste danskere, og en middag med ham er alletiders mulighed for at stille de spørgsmål man ikke har turdet stille andre steder. Ifølge The Arab Culturalist er maden på Seven Sands, som hans mor ville lave den, så vil man prøve rigtig emirati-mad, når man besøger Dubai er Seven Sands et oplagt sted at starte.  

Jeg har tidligere været til iftar buffet på Seven Sands og det er altid en fornøjelse, for alle de lokale retter sidder altid lige i skabet. Deres moutabel er blød som fløjl og deres hummus er som silke. En anden ret, som jeg er helt vild med, men som jeg altid glemmer navnet på er Harees. Det er en slags mos af hvede, kød og masser af smør, og indeholder, citat: The Arab Culturalist, ”nok omkring 10000 kalorier”, men det er en af de retter, du bare bliver nødt til at smage. Husk også at gemme plads til dessert, så du kan prøve en omgang sticky date pudding og luquaimat. Luquaimat er en slags friterede æbleskiver, der serveres overhældt med dadelsirup. Det er en meget populær dessert i regionen, og en af de lokale retter, som jeg virkelig har taget til mig. Det er umuligt kun at spise en luqaimat; når man først er kommet i gang ryger der let 8-10 stykker ned:)

Seven Sands, The Beach JBR, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.