fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Indisk vegetarmad på Govinda’s

Govinda's Dubai

Opdatering: Denne filial af Govinda’s er nu lukket

I mandags spiste vi frokost på Govinda’s i Jumeirah. Jeg har tidligere været på Govinda’s til en indisk venindes fødselsdagsfest, og jeg har længe villet besøge restauranten igen. 

Jeg var ude efter den samme ret, som jeg fik sidst jeg var der. Det var en ret med paneer, men jeg kunne ikke huske, hvad den hed. Efter at have beskrevet den for tjeneren, mente han, at det nok var Paneer Makhanwala, jeg havde fået, så den bestilte jeg igen.

Paneer er en slags friskost, som anvendes i mange forskellige retter i det indiske køkken. Det er først efter, at vi er flyttet til Dubai, at jeg for alvor har fået øjnene op for paneer, og i dag foretrækker jeg faktisk paneer frem for kødretter, når vi er på indisk restaurant.

Vi var de eneste gæster på Govinda’s, og servicen var en lille smule overvældende. Der stod hele tiden personale rundt om bordet, klar til at skænke mere vand op i vores glas og servere mere mad fra fadene. Jeg kan bedre lide når servicen er lidt mere mere diskret, men de var enormt søde, og jeg er sikker på, at de mente det godt.

Poul er altid bange for, at han ikke bliver ordentligt mæt, når vi  spiser vegetarmad, og jeg mistænker, at Govinda’s havde læst hans tanker, for den skål med quinoa biryani han fik serveret var kæmpestor. Han kunne ikke engang spise halvdelen, så vi fik resterne med hjem, og der var mere end rigeligt til aftensmad for os begge to.

Her er hvad vi ellers spiste:

Tilbehør: Lime, pickles og en grøn dip

Som snack bestilte vi Masala Papad, et tyndt, sprødt brød med tomat og krydderier. Sammen med den grønne sauce var det fantastisk. 

Paneer Makhanwala på Govinda’s var virkelig god. Paneer-terninger i en cremet, mild sauce. 

Butter naan. Altid et hit!

Mukhwas.Mukhwas: En blanding man tygger for at rense munden efter måltidet. Den indiske version af en Mentos:) 

En anden god indisk restaurant i Dubai er Farzi Cafe på City Walk

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.